嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
% Y3 o5 D: J4 h) v9 H1 b0 m0 u( ?# |0 }有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
2 m! p, Y2 C7 h" S# Y) m; }3 L各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,/ Y* z; Z/ p2 ^" W+ {* R. }
有咩事係最怕?
1 f" X% g5 z0 C& p; b. k: V
$ u" Q" L# V. I% E, K) Jmeet the police;4 R6 ~3 Y! `8 B/ m) a
meet the friends / family
0 E: m; A1 o* e/ r4 c, ^
+ \7 I; N% k, b/ `5 }
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   * p+ Y9 G# s1 ~0 @
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,  A2 }* s' i# d3 t$ ?7 g# v5 U. O: }
有咩事係最怕?
6 Q) T; Q. G, e比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身- B2 k" J* w% i+ W( d$ {+ N. ]
3 Y9 }* x/ Y/ g0 m5 H! Q. T2 W& @
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,+ a) U3 Z% r9 h. g3 o$ [% l% {

! X! y9 Q) \, |就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,- h/ \+ m: u3 o: X) c6 B5 a

) p1 c5 @( C; a# w1 Z只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
& \: g" D6 ^+ l5 H6 r5 j
' m) |3 z/ X- v6 I不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,/ p6 R  D& F# C) n
- X" r1 |) l2 Q
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
, h9 J. m( W  T5 c4 d0 [比識的人見到
7 A) D2 S1 {" W( \. E9 j4 V' P+ q
/ m$ C- n3 B1 m9 \) G) u呢個真係有D 鑊
2 J  Y) y9 G9 j6 Z( q/ K! {尤其人大左, {" q5 ^! P5 M0 O+ J
識人多左
0 p# K. W- W5 h3 o8 ?6 V, ?1 }6 `/ y3 K) `0 z( W
當平時都差唔到出街次次都撞到識人
; v  y8 C4 C" J+ X. e如果係CD出去
4 f5 ^% t# o; i8 K/ u* k% \, v而我技術又未令人認不出我& ^) x$ `2 e  |2 @, k3 |  W
都係危險
  S# }1 y. ~* N" x! X7 c
' f' f' T2 F, O所以現都很少很少機會了4 `' ?# e4 M; Z

~+ d6 O# p! [( ]% k8 J
7 F6 s  t# D3 J9 T' U% |
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   9 v, [0 J) O7 j, q
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身4 F3 a5 m" y" m6 ^/ ]

4 K& u% Y& w& i( g; M而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,  C4 \  n& z8 z! \! z( U

O& y0 u9 R% _; \' Q就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
5 J2 m" k1 ~+ a, u
9 o, d& \2 Q% Q: V& E" K

) S3 Y8 ~2 h3 {2 R$ y* p0 H9 n咁我又唔驚喎9 X+ B+ a$ l9 A5 N
打劫,我都唔會好多錢喺身
/ _* k  [+ _- x  |! g真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?& K; V# l, L  k( h( q0 i

( I" b2 l5 e1 G/ x( x但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既  b- Z$ q+ w) z- E3 ]
" ^8 ?. R* @$ E% i1 w

) V; x! K8 m: n' n( o
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
5 p" O1 x8 |5 f% U% J( b, c) n6 N8 N5 [) l: U

% ~% f9 g/ s4 {5 ^/ J( n/ v! [meet the police;
0 G# ~$ z4 a- Q0 O2 W  c, smeet the friends / family, m/ y8 |( @4 O8 M- j% u" V
$ f$ L! D, `9 Q9 W# _: b
  H8 D$ ]$ S7 Y9 n. ]  c

% _. l: ^: ]7 _' V- n
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
- b0 j  S  R1 L' G查身份證囖
9 j8 b' ~$ p! P7 }" K

) z3 C* a, d, U6 u: P- h呢個我又唔驚喎5 k; l  f/ T: U4 s: }* D
又唔係在女廁查. r& C) k% D9 d. P) `
又唔係露體或野戰, p, t( c% u! _& u. ]' u

8 n+ P6 N  u( ^6 \* Q5 s+ W著女裝出街
8 I" m0 A; ?, v& k查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   3 k" i2 `' _! c. b0 g" j
查身份證囖
4 ?# G1 R$ ^& O  c查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   % s5 H  K! N1 K3 Y& B
查身份證囖
, ^* I% B" a4 W1 ]  F; W  U0 s5 k/ [/ c* y
唔驚的
  h+ d/ {/ T6 g, ~+ T  X1 qD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛. Q2 _5 e# q) M, O
看完身分證知道係CD就沒興趣了
- z; h5 [* }, [$ y1 x+ ~  Q試過兩次都係咁8 \( L4 j) t2 h  `. P9 d; @+ O
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 $ n1 \- R/ u+ c) \- F9 H
) x: R5 m9 m9 m; n
比識的人見到
  ^* q7 C/ B" h

& R' h3 Q1 |& l' B! BX10