嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
: w& e2 k$ T/ a+ r! C% N有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
; S/ C. {& l! N: R% w2 D7 S. o) r各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,; {+ |3 y. a% Q) P$ H3 Y- Q
有咩事係最怕?
( Q3 A; C9 ?! u2 v
) J9 d$ |2 |. H( [8 Z
meet the police;7 m$ a5 h/ l, a  Z: j% L  m8 y
meet the friends / family7 N6 a- q5 g) {: [8 a7 C
0 w" D5 z6 E. T" N2 C: z( q, S
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
6 ^, [. r8 m6 m( Y$ Y2 p9 B2 a各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
* _# P3 ^- @/ O" F, O有咩事係最怕?
/ ~9 ?2 v/ V: p$ I5 Q比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身* z5 P, z2 d" h( ~/ D
# T, l9 e1 @3 r1 T) u3 p
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,: t7 _$ |- _$ x$ k! ]# A) ~

$ J3 {0 e& y  ~: }7 @8 h" A$ [就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
1 ?4 p* `5 N# [) V7 \' c- W( \7 }1 p3 o! H# X( O) M6 {) f: y
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
6 O8 K+ f+ a  _" u! j4 K2 V+ B  f& r
( W& r6 C! }* B% j9 ?7 }不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,. A; k% h* B1 N: K. W: H
8 y1 k5 p. f% u9 ^
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
, e, H/ x6 |+ G* x比識的人見到
( l9 N) t6 G3 }/ X2 D8 h

& E" V/ }1 ?7 X! {" a6 x呢個真係有D 鑊
) h& S. }  G8 h. ~9 L+ N8 V1 q尤其人大左
3 D, |) K$ S+ F; j; f  g) N識人多左' S9 _# Z2 d0 L! x$ d

4 D% L% K( v- L6 z* K7 k7 |當平時都差唔到出街次次都撞到識人
! D) |2 s2 m0 {; u1 ]' z+ Y" e& m如果係CD出去- J/ O' t! l$ M4 j
而我技術又未令人認不出我
& P: I1 E1 c# K9 C  _都係危險
4 B5 ?% _  m; ]  B4 I, C( |$ m% e
$ _" t0 q- ]/ W3 A7 b1 y所以現都很少很少機會了5 i$ @1 U! g' F4 o9 L
: z- S* m( S/ u4 z
. p+ b. [: D8 |
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   % U6 d7 b% h# [- L- N% E* F
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
4 K& A# m& c, i  B( c
7 v4 `  l4 H6 x而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等," x3 N# T4 f8 ~8 @" ]! p( M

' w! O) L* w5 p/ u& l) z) }8 p! R就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
  d! M0 g; Q6 a* M% w8 V1 Q3 z0 F
5 K4 a6 N. c" Z2 O$ d0 `8 q' C& W& o
0 O- T1 C, ^- t咁我又唔驚喎
' L9 I. p$ \9 U9 Y5 s1 D6 S. {打劫,我都唔會好多錢喺身* R3 e: B# Q4 i% K
真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?) E( g) F$ V! Z: ?
4 L& j% A# J+ [+ t; n& x  J/ a+ h
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既. b( \5 e! ]3 e5 `% a! D& ?/ ~

$ L3 G: m5 ^- e7 n
3 _9 k1 Z# {  }& T: V1 Q
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
6 Y! {) o2 `, U2 u" w; K$ j' _2 h; ]4 e1 r$ H: W) E
5 m. u7 d2 Q( _
meet the police;$ y7 N: [* [! u
meet the friends / family% P( a4 h" o' {/ _4 c! q

& v2 c0 e, R/ Y( Z# o
( t' |. {$ f* R% E+ @
" K7 `6 T! f: d) u/ V* R
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   + l9 d+ |1 n2 l# s* p
查身份證囖
/ \) P0 d) X" Q5 P# M6 A" S
8 M% t, F* [9 C& R
呢個我又唔驚喎
2 T/ h9 C4 Z5 G8 b/ ?6 a又唔係在女廁查
1 Z1 ^9 E9 B- \2 g& q9 V7 V- U1 Z又唔係露體或野戰
, j- n1 Z+ k  H* I* C
& e+ T* g5 o% [7 k著女裝出街
' M7 p8 q" ]8 O# ?3 I8 Y查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
8 \; r3 _9 I' ~# v7 c查身份證囖
# D7 ^/ T: H' u; j查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
' l& u2 H9 n. v; k查身份證囖
0 x5 o/ |( l- Y. y
; I4 {& {" m4 m, z6 M/ p唔驚的
7 n+ ?: G) y. XD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
% S- @$ |, Z8 ^6 {* n看完身分證知道係CD就沒興趣了
7 A) A- p3 Q+ o* S) c3 n試過兩次都係咁  b) Y7 G) ~. j2 p2 Z
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
$ Q$ p8 v: Y0 P& r1 p
. n' U! }- m( G7 u: T比識的人見到
# r  O( h( k' u' M+ Q
0 `+ U, z) u! h! ~1 B6 r* Z
X10