嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿貼身牛仔褲問題?

穿貼身牛仔褲問題?

PAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?: [, e8 J+ _7 E* b1 h5 U& w% q& Z

! w1 E/ v0 S: p9 g/ b
+ x5 ~* d( Y3 r; Z* C0 u: g" r* j5 K& J. R, N8 y0 z) y5 G

: t5 H' c3 {! {' ^6 ~9 D) f
* u; S7 `. T% c[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-15 17:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
to me that's sexy-ness~~

回復 2# sasalady 的帖子

妳會露邊邊出街嗎?
4 T2 e0 n7 ]" e, A' [* |& [5 t因我上裝是男生,下裝全女生,所以會俾人看出男穿女內!!% z6 b* I2 ?3 Z5 p# O2 F6 f0 ^
' A1 {1 C3 k( Y+ R' ?$ {: w& U

我都係上裝是男生,下身裡外都著女裝! : L* N+ D# X! L+ O' q7 x( g- q
平日著女裝貼身牛仔褲, 我又無依透邊依個情況
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

回復 1# delanlee 的帖子

我會著無痕噢
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 delanlee 於 2018-10-15 17:19 發表   
& V& X, J& p3 G$ A, k7 u1 J" |* K: FPAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?$ ^- K7 ^  p# E/ G1 Y
  s$ W% s5 C8 b: ^, }/ Y- g
7 w; s; O( U2 ?9 c# W: a
; f& \( I9 q' P- R: q
https://farm2.staticflickr.com/1959/4442 ...
2 o8 i, p2 o3 ]  Z- v

: @5 }# `" H6 c3 o2 m5 M有冇試過俾人街上面唔識既人話你做咩著女人底褲?
8 f6 y7 m* j9 f3 S冇就唔駛理照著,有就話關你撚事- u4 S5 U' `7 H% k; l
當然仲有其他解決方法既. X" a- Y' H! w1 E2 A6 g

; e2 H# f+ m- ?( b

回復 4# yoyochan 的帖子

如果內褲是全包的,會整條內褲的形狀全透的,在街上妳留意女士的 pad pad ,好多時穿全包內褲時整條內褲形狀全透出,看見非常性感,但換轉自己就怕给人發現!

所以穿丁字裤就没这个问题了

唔理佢照穿出街

回復 9# kkmonster 的帖子

究勇 & V8 d5 C" Y7 u; P0 I5 j
我都很想,直到現在都不敢這樣穿,除街上可能給人看穿,最大問題係屋企樓下 D 實蕉,當你推樓下大門出去時,她正好看住你後面。
2 z! n9 Q6 W, n0 N- ~8 |/ U2 r/ F- |! B3 s2 y+ {, @4 v

直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都4 b" P4 O' f/ c
唔會聯想到你穿女裝

回復 11# kdkid 的帖子

我試過穿女裝緊身牛仔褲返工,內穿男裝內褲,誰不知道給同事見到牛仔褲這麼貼身,引起他們懷疑,我只好說是男裝貼身牛仔褲!以後不敢穿貼身牛仔褲番公司了,穿回男裝款了。' ]0 @! K; T# ]

. K* n8 f2 n/ N$ D6 j* @; q[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-17 23:35 編輯 ]

我都成日着女裝貼身牛仔褲出街㗎啦 7 n. c/ I- H% o' a/ b8 j6 y
冇乜人知喎

T back. ok* }4 M4 i& B' N2 U2 G6 @
其實冇人睇你個pat, 放心啦。

正常冇人理

正常真係唔會有人發現
9 f8 x2 j: g$ [; m: o最簡單- j+ U7 @2 ?3 @+ B) [' }
t back 啦

E 個穿左 T-Back 和 100D 絲襪,冇左邊邊,褲浪拉到緊貼,辦女女 PAD PAD !9 }7 z. B* r- A( [: c. F
$ K9 J- ^. X& t5 l- A4 P5 a

9 r2 l" `" i8 t' B[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-24 18:43 編輯 ]

女裝牛仔褲都會被人發現啦

一樣會,心理上露底底邊好似怕一些,由其在地鐵搭扶手電梯向上時,跟後面果位先生小姐會睇住你個 PAD PAD 位,女裝牛仔褲有長外衣遮住腰至 3/4 個 PAD PAD 無咁覺眼。

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-10-17 22:09 發表   
0 G$ m7 t# e9 \  r. Z直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都- s7 ?) q; E/ M% W$ B# \8 A
唔會聯想到你穿女裝
( Z- [2 |  q0 {4 v- |0 ^* U! l/ O. F/ sagree1 ]& E, Y$ t( U! f  Z
so i just wear it