嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿貼身牛仔褲問題?

穿貼身牛仔褲問題?

PAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?
  e2 b' E' A% M- l( i
; G* j; ~% `+ P. j' {; O- h. E) D( s% P* E4 M* L
4 y; l; ^* ^4 v
, j' K+ b* W: x3 n

# x3 v: H+ X% P8 B- B4 W" V) r8 [3 Z[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-15 17:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
to me that's sexy-ness~~

回復 2# sasalady 的帖子

妳會露邊邊出街嗎?
% E4 i! Y  q* G5 U1 Y因我上裝是男生,下裝全女生,所以會俾人看出男穿女內!!
9 X& p% _$ |! V& }' q: `+ M" l: z- I

我都係上裝是男生,下身裡外都著女裝! " N- S: X. G) [  F! r8 P
平日著女裝貼身牛仔褲, 我又無依透邊依個情況
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

回復 1# delanlee 的帖子

我會著無痕噢
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 delanlee 於 2018-10-15 17:19 發表   
6 i/ e7 [3 W2 L0 H- [3 NPAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?
2 s" D$ m; V9 R6 A1 `1 j* E% X% s: l# E( r/ R0 ~

( Z) Z$ I- e& H: h& o( u" m. x; B- p8 m
https://farm2.staticflickr.com/1959/4442 ...
# W4 G5 k1 i& b8 |4 h' K& F

9 K3 |( R8 p  b& l! ^# }有冇試過俾人街上面唔識既人話你做咩著女人底褲?" i  Q1 D) J& h! F' T3 G
冇就唔駛理照著,有就話關你撚事
1 q/ {. Y: D5 e% [! b$ Y4 V2 i當然仲有其他解決方法既/ s" G; |" X. K6 K* G  R" t2 ]. j

9 p- l2 B$ C- b. R

回復 4# yoyochan 的帖子

如果內褲是全包的,會整條內褲的形狀全透的,在街上妳留意女士的 pad pad ,好多時穿全包內褲時整條內褲形狀全透出,看見非常性感,但換轉自己就怕给人發現!

所以穿丁字裤就没这个问题了

唔理佢照穿出街

回復 9# kkmonster 的帖子

究勇 0 `6 [: F1 j3 S8 M% m# [! f
我都很想,直到現在都不敢這樣穿,除街上可能給人看穿,最大問題係屋企樓下 D 實蕉,當你推樓下大門出去時,她正好看住你後面。) z$ ~9 G9 H/ s

5 l3 _: ]; b/ k- x- I: t6 k/ N[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-17 13:20 編輯 ]

直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都
" x# h. q+ ~' Q8 M唔會聯想到你穿女裝

回復 11# kdkid 的帖子

我試過穿女裝緊身牛仔褲返工,內穿男裝內褲,誰不知道給同事見到牛仔褲這麼貼身,引起他們懷疑,我只好說是男裝貼身牛仔褲!以後不敢穿貼身牛仔褲番公司了,穿回男裝款了。* e' C) d7 i3 ^1 S; s
7 T9 g, H! k: a( o: c( b( U

我都成日着女裝貼身牛仔褲出街㗎啦
1 y* t% k  T$ F9 e1 r冇乜人知喎

T back. ok/ _8 |: U/ z6 q1 D0 r. `$ J2 V
其實冇人睇你個pat, 放心啦。

正常冇人理

正常真係唔會有人發現/ X8 [  b! n8 j8 ]! z
最簡單
) f  i( q  \) s& _& y3 f4 `t back 啦

E 個穿左 T-Back 和 100D 絲襪,冇左邊邊,褲浪拉到緊貼,辦女女 PAD PAD !
2 O) g0 K  Q- Y" M  h( r3 L
9 o# d8 y2 \6 i. d
0 u6 v6 s% m4 x8 H! n[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-24 18:43 編輯 ]

女裝牛仔褲都會被人發現啦

一樣會,心理上露底底邊好似怕一些,由其在地鐵搭扶手電梯向上時,跟後面果位先生小姐會睇住你個 PAD PAD 位,女裝牛仔褲有長外衣遮住腰至 3/4 個 PAD PAD 無咁覺眼。

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-10-17 22:09 發表   
, S" @( M! j  k直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都
( |& |# W! z) Q2 V: b4 j7 Q2 T唔會聯想到你穿女裝
$ B& C# p$ h5 {2 W, c/ |
agree- K& K- n. H2 q! \/ V
so i just wear it