嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿貼身牛仔褲問題?

穿貼身牛仔褲問題?

PAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?
: |+ g9 C& a# L) ?; P
2 x* }7 u- o# ~: ~
- Z7 [5 z$ a3 y5 K5 @7 X7 s' V8 c1 d( j& z2 B6 M

6 j" Y* w  a7 l4 W% D' g/ u2 N2 N( @; W, x6 b4 C
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
to me that's sexy-ness~~

回復 2# sasalady 的帖子

妳會露邊邊出街嗎?; q- ~1 @" d+ T) b% `
因我上裝是男生,下裝全女生,所以會俾人看出男穿女內!!
, J! \/ x7 P, q8 L+ ^9 U& [8 h$ f( c9 J# D- F5 e8 q

我都係上裝是男生,下身裡外都著女裝! ' a/ ?+ ]* W4 p8 j" v$ \6 I
平日著女裝貼身牛仔褲, 我又無依透邊依個情況
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

回復 1# delanlee 的帖子

我會著無痕噢
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 delanlee 於 2018-10-15 17:19 發表   
& p, d4 O+ E" C* z& vPAD PAD 位會露底褲邊,由其全包或日系公主底褲,妳地會唔理佢照穿出街?或唔穿露底褲邊底褲?* F. o/ F, ~7 ~# U7 \
1 t* X+ p; T& x* r# R8 _
, \; T0 ?3 b$ r* k3 g
3 }4 W; f" S3 K. b6 J& S, L' o
https://farm2.staticflickr.com/1959/4442 ...
7 v' N. w* C- H8 J% y1 c0 B8 X
! S" Q1 B+ o7 f/ a; S& }: F
有冇試過俾人街上面唔識既人話你做咩著女人底褲?
5 |/ D5 Z' I2 [4 n1 y冇就唔駛理照著,有就話關你撚事2 j. i  `7 y) G2 C& A& i0 W
當然仲有其他解決方法既
2 a8 L2 Y/ k; I' o6 p. J+ i8 V# I  K9 S

回復 4# yoyochan 的帖子

如果內褲是全包的,會整條內褲的形狀全透的,在街上妳留意女士的 pad pad ,好多時穿全包內褲時整條內褲形狀全透出,看見非常性感,但換轉自己就怕给人發現!

所以穿丁字裤就没这个问题了

唔理佢照穿出街

回復 9# kkmonster 的帖子

究勇 - G4 ]1 G6 n- N2 n4 H( `
我都很想,直到現在都不敢這樣穿,除街上可能給人看穿,最大問題係屋企樓下 D 實蕉,當你推樓下大門出去時,她正好看住你後面。
  P4 D4 q7 X$ Q2 @: u1 [; m" n/ Y; ~2 ]' K( d

直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都; Q8 e7 D2 H) \: U3 E
唔會聯想到你穿女裝

回復 11# kdkid 的帖子

我試過穿女裝緊身牛仔褲返工,內穿男裝內褲,誰不知道給同事見到牛仔褲這麼貼身,引起他們懷疑,我只好說是男裝貼身牛仔褲!以後不敢穿貼身牛仔褲番公司了,穿回男裝款了。0 V6 c; z3 w, P

& d& P6 \+ M/ F& `[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-17 23:35 編輯 ]

我都成日着女裝貼身牛仔褲出街㗎啦
* m* c1 j% Y+ p* |9 q冇乜人知喎

T back. ok# O8 y2 Z5 [  k
其實冇人睇你個pat, 放心啦。

正常冇人理

正常真係唔會有人發現: q2 C+ S3 O6 u# s8 j
最簡單
6 L" I3 v! N/ Q. N$ n2 k- Dt back 啦

E 個穿左 T-Back 和 100D 絲襪,冇左邊邊,褲浪拉到緊貼,辦女女 PAD PAD !
. ~5 V+ ?+ E' R& ]# c& |: j5 s% |/ p8 H5 j

* p) q! e* \8 [0 S- i6 W[ 本帖最後由 delanlee 於 2018-10-24 18:43 編輯 ]

女裝牛仔褲都會被人發現啦

一樣會,心理上露底底邊好似怕一些,由其在地鐵搭扶手電梯向上時,跟後面果位先生小姐會睇住你個 PAD PAD 位,女裝牛仔褲有長外衣遮住腰至 3/4 個 PAD PAD 無咁覺眼。

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-10-17 22:09 發表   
$ `) v* C7 X6 H+ k7 q% q直覺上覺得好少人會留意男人果部份,就算有都* E$ w2 H+ ]; e$ J: f& I
唔會聯想到你穿女裝
1 r  d. _0 C! V: c" h0 J  L& Kagree
. H) v* d+ Q. U6 d  u' P  {( {so i just wear it