嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
" p* H: [% b# a" b7 K4 D) f睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊* I. @" l$ d: X! N0 @& E0 W' O% `
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
! s/ {; ^! ^' X# y$ `$ T唔错,不过点买到啊
8 `4 {# {% e$ r2 x5 c( I
" t& F5 U3 x* G& g' A* D( p8 V
好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   
7 h9 `' d5 ^' h* g. Z8 Q尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
3 z2 E3 D" p) k& i% o著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
( p, \6 {: G6 c6 b3 n3 U這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 & j# U5 ]6 G8 H; p" I( R
睇番標籤係墨西哥製造
+ W* L5 m( R% z5 o2 Z+ `# J4 q# n6 @; V( k0 n% T; ^9 [. C
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\" ) D' Y4 K8 z, Q
是 satin  用料 ?
/ C, D  T& J2 z聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
$ b  X; X' l" V1 o3 T  {! Q# b. }2 @+ A) X

. R$ T# r- J& i. V1 ?4 I紅色火熱的
, y/ i. L8 X: s7 K& K" v0 n% _
當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   
$ y2 O- K2 B/ ^. k& `% ^很漂亮
* t& b9 k3 ]8 |
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
4 D' v/ z1 t' }
- h, p4 `9 k% h當年係新年前購入…
2 ~6 L3 V0 g- g3 r% z# h1 @
* L1 g% R; x0 S4 E
有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   ) G4 k2 K1 W( r$ `* q

+ R2 T. ^# x7 @, t9 [
2 ]7 B8 ^9 x: W  E7 h有冇,也買 bra ?
5 X$ o2 }" G/ O7 F$ A. N
這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   9 _+ Y* z+ |4 `7 |
  f. W5 }! a( G- C
這個無…
3 F5 g5 ]5 C* P- D! x

& z' x" K# l; F0 Z- K4 j可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot