嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 & v9 w& k7 M3 h  ?
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊& Y7 r! w" N/ d7 i0 _- X5 p
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
6 l" s+ Z: q5 v! @* ~5 D# p6 K. p4 J唔错,不过点买到啊- ?1 \8 H( t8 s  ?7 _: V; _
- h: d# f9 `7 X3 n# m4 V
好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   
/ H: }0 n: `: |, B尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
4 A: Y5 L" D) }' V' O- H9 v
著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   ( q+ @. V7 `. i8 e* G
這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
0 J& ~7 g! z- d" g0 `睇番標籤係墨西哥製造
3 x) `! j/ [. q2 x; U

. D: `8 Z7 o" N6 d) B' g紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\" 1 y' {0 }- Q5 m
是 satin  用料 ?
( c, j5 U+ }" K  ?6 T
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
# `% f  @; b6 y9 e% o. b! E* L  F/ g
5 n: X% k0 _' r$ K- i
紅色火熱的
3 u9 S# D: V0 Z+ @
當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   
5 q- i$ o' A3 m8 R1 h/ n+ N很漂亮
" z* }- a! q' J, ?% z7 O/ T
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   ; c" a+ k3 b. M
# Y, b% [4 O  @" o7 `
當年係新年前購入…
1 a8 T+ a: u' Z3 f! D' ?2 r' c* G: f+ n
有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   
+ p$ l, M/ s" D. `" w* O: A; q; d( H  ?, u: p# V

\5 A+ g9 l/ w3 i# F有冇,也買 bra ?
2 }" F* n2 v) P8 ?這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
! o- y9 o% K7 ?/ P1 W1 m; d
8 B( l! P4 A5 ^7 x這個無…
- H1 s9 Z/ k5 ]9 z: X! G# q  _9 H, s& }) x  p% U
可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot