嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想徵人玩文字sex

想徵人玩文字sex

好耐冇出post
5 f" g: T+ }' e2 Y6 v  P唔知仲有冇人玩呢?
: }( @% F" f1 M4 J7 o; d4 m, w鍾意幻想自己係cd/ts/les咁玩
/ L6 d+ q) c, p# u5 x6 W" Z: u; v' P3 |1 I( Z- @5 E! Y
wechat: gawaine0536
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 triztramx 於 2018-11-28 23:18 發表   : i! P$ P1 e( m* h( [" k. A& I
好耐冇出post
+ H* D! R; T/ h# c: L9 `唔知仲有冇人玩呢?
3 g" i: J; ^) X鍾意幻想自己係cd/ts/les咁玩5 K7 P3 _) B8 m" x/ U- o
, y* [; z1 [8 ?# v; M
wechat: gawaine0536
" J" W3 m: w2 N, k2 s% r# m

2 s; ?# N" }+ T9 x0 s& Q我是位喜歡穿著裙子的姣的女人

鍾意幻想自己係cd/ts/les咁玩@@
0 f9 q! W% F) W/ n  J0 h5 L9 I& x3 U1 S0 G8 R
會係點架??
! t# A* R7 R9 q% n4 i
0 `4 ?/ i5 W! {6 I[ 本帖最後由 slutsar 於 2018-11-29 07:02 編輯 ]

我望下D輪盤挑戰都好興奮

GOOD! . u" K# e' k/ j. f2 d# _8 A0 h
我是野性的大媽
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-11-29 06:59 發表   ! S' ?& Y/ d& f) V: m5 @, W
鍾意幻想自己係cd/ts/les咁玩@@# U7 `( e* B4 }& Y% p) n" R5 d6 {
1 t: c/ e7 H9 s
會係點架??
) K) W1 L. y8 T# D0 @( Y$ s* Z1 b: E% K& ]2 H3 W$ F
會玩到濕晒囉 hehe

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-28 23:52 發表     c1 i8 V% |8 }/ C) K( K+ j

" a3 |; G' h0 d' z4 }$ }2 Z& L% d: x, m+ P
我是位喜歡穿著裙子的姣的女人
0 q& G( N# o; m1 R7 e1 d" q; z+ j3 j歡迎歡迎

嗯,我係暗啞底好鍾意被調教既OL. m' s. e, d, n: k

6 n9 O! {. |/ d& @# L9 \- f會唔會試下Telegram?
! N3 f9 Y; f% \9 h, D
' N2 N4 Q+ N% C6 q4 ^  D- `2 x. A[ 本帖最後由 staccatiss 於 2018-11-29 22:13 編輯 ]

即係要一大堆字去滿足你?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 8# staccatiss 的帖子

telegram都可以啊