嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
; q2 @% s  e$ _7 H  N% S- {' Z有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   . T5 F0 c' p; Y. @
開到幾點?星期六日都開?
# Y3 E. Z9 f, N有冇婆仔鞋買?
' {; N8 q5 p8 E( [: I: g
1 F6 Y, T! o$ _2 h) P; ]
六日就唔知4 N! S. t  B# A0 Z1 h" ?
鞋就無喇 但有襪 底衫
/ g4 n: u& \: k1 a  V要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
6 c& R" P7 D% t' `' b3 G/ Y
& z; b; k& Y+ k, y5 ~$ r
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
  F$ p) w2 h! J- W
5 }5 E# u( L8 m4 Y- r
$ M) w# O. a9 h6 m) v3 X六日就唔知
* c2 C) [; ]6 c" {* _" d3 g鞋就無喇 但有襪 底衫
, r- }2 V9 |# S; [0 q0 I+ g要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   / G2 \, L) h- m
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
+ K7 K5 J, ?! {* G+ D8 j5 D7 i+ V, U. ^6 ]
5 N3 A4 X  K! [9 Q9 q2 }
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去: M% V$ _, h4 N1 z' `
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   - u* U' G6 i4 D9 A, A, L. Z: H

! _3 D/ M5 y2 T8 J我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去  T- y- @3 q* {# @; ]9 o8 \* I- K
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
. Q' X; N9 q  N6 m5 [: z; T$ x; f8 U
# l5 A+ |, L# g
睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過... . Q6 s- c$ d" J& w, f* [0 Y
反而係去左呢間
! j0 o- s$ e) N* U; f& F1 K: `% h5 q: ^$ w+ _# C" d
/ [$ n$ t% j: n

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
$ Q% w) D- F2 R1 e: ^1 v3 D男性入去買校服冇難度?
' R6 Z8 }6 X  q昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   8 F6 x1 s( \7 O4 Y% t
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
# {5 Y! D6 X4 W0 \2 m' z好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工) ~1 K! q9 Q5 \' H8 P/ W3 f
. v: Y! u' K. }! [% g+ d

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻* _3 |) _& v0 [' j0 V
佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻( }  r# p0 S9 B6 ~; Q8 Y
佛系開工,賣一件小一件
( l" g: R% _( P& D) U( K
, x3 A! B. t2 c) f% w  ~" }係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
: D! Q' P* }, N
$ j- y: t1 E% F5 C$ Q5 M+ B; X[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]