嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
/ t: w  N& V- K2 d有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   / j, n) {/ P7 ?) i3 W; B; t/ T/ E
開到幾點?星期六日都開?# V, X9 C* s' n0 p( q. O: n
有冇婆仔鞋買?
3 b! J2 @6 U* ?" w6 {
1 U; f" i- X% c" c8 |! @4 ^六日就唔知
0 m) \- S+ u( B鞋就無喇 但有襪 底衫
# T7 _/ V# N2 N  b2 K0 B要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
& k5 |  B: h$ G! T$ n+ m, g) D
& J5 X" ~2 a+ i' P6 I7 l
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
8 w6 I7 L% H6 m+ A* j
$ H* P4 E; _9 [" j& ?
2 _3 Z% j) G9 M8 h& x6 J; u六日就唔知8 N2 s& u% {( H! v
鞋就無喇 但有襪 底衫6 \1 `7 h0 q( y1 Q0 c
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
! s( |8 L3 V( B5 f0 }衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?5 D' A4 E$ W& e: _
( T" Q- F3 Y) d# c6 }! ?0 f" Z: i1 I1 f
- c+ [7 s' U! a' `3 [! D. f) `我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
9 O' a6 L+ G/ F; V) B7 R中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
, u3 K' N$ F: K, x3 @6 x
3 Q' U, K8 v' l$ T* |" o  J. W我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去5 L, ]; t5 s( Z
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
# X' _& f0 N9 ]# F9 X# g2 \# R

3 S: u) a7 ~$ {7 g2 g1 o7 W6 [* d睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
0 ~7 X2 T. g. b反而係去左呢間
7 l/ @2 f- M0 o- N; N9 ^- E
. W! ?  c; L/ z# n* h3 H6 K  b
  W: B9 w6 i4 R5 |/ d9 a) L[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
5 N* |/ @5 R$ o; N9 ~男性入去買校服冇難度?
: m6 O# F4 X- e: R2 F昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
( r6 l) l: w! R. _+ m2 F" ?# f有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
( V# D1 r% ~! M' l' W+ s; X好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工$ g1 p8 Q% ^: N- O
. T) F3 y  I  U5 H* ^; s/ e

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻% r- K5 T& N/ @1 M" C! G5 a
佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻% A! k9 N: {; _
佛系開工,賣一件小一件
/ L# I$ k% H0 C1 F2 e# b, ?4 b1 _9 t" ]3 A; x2 ?
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?/ V- z  m# w1 z+ f5 j* A+ n

5 \- P" q- s" h6 S; g[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]