嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
( C& K0 B3 u8 G& a2 l有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   
# B' m* A; N$ y) a2 J開到幾點?星期六日都開?& n2 z, M, Y# [
有冇婆仔鞋買?
& k: b7 }$ L, ~4 a! p, [  k: I9 z0 H7 F- ]" k5 z
六日就唔知# Z2 T; h/ R. c# f5 k5 ~: u" W
鞋就無喇 但有襪 底衫
4 O9 M, F7 |" S6 T* x1 B* U要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
) F" B, j# q) h/ m1 S4 G
6 ?, b: s9 h* H: [
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
, P' b) S* Z9 X# R
( ~: r6 f$ o2 ^  X7 j9 @; A& \% @
: {2 P+ K4 _6 C; z; ~+ o# y! e六日就唔知
' U) b7 L& W2 f鞋就無喇 但有襪 底衫
7 T6 i6 ]% B& M* s* V; C要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   6 V" W- j8 D  c% b- }/ n
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?: X# m/ H7 M4 C

$ s+ a$ P( s$ z  b
, j5 `: Q6 p, b3 u6 n我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
# {8 s- q- v8 N5 r* d中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   9 @$ c/ ]0 J1 B: w9 M

% Q5 g7 D, B: g4 _+ u& a7 G我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去' P- U+ i$ S. P6 N# `+ E! I
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
2 _# M; I; D: H" d
1 D9 {; Z  N8 D* {( V3 v
睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
) t' e% f, @  P0 d: S反而係去左呢間( ]" F; y2 [1 l3 b

* O0 P2 i0 I0 j- T; S3 Y" C' F) X* @8 R- D- S* n$ P. ~4 `& O2 H! S

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   * x: l- i& g7 w$ W8 H; j( a0 [
男性入去買校服冇難度?
3 N2 ~' ^/ |) O& L, V- u2 ]* a  N
昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   . O0 J9 K9 Z" u3 C
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
# |9 b6 n0 d3 `- h/ ?( W
好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工' t8 r) a4 h3 v5 g  F8 H" H, D

1 s2 i" Y; D  }+ c. g0 [1 `[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-11 22:43 編輯 ]

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
4 W0 ?$ z4 [9 }: g) w佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
+ r* D" e1 C# u4 \& H% |7 T4 ~佛系開工,賣一件小一件
5 c4 h9 S+ E7 D1 {
: t) D& l  Q# n
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
. G- r' K- }1 Y' u  g/ S/ q  B  u1 P5 G% {) _