嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?( n% `5 {9 |  H. m% }
有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   
+ t& T/ Y) e1 ]5 O: ?( o* S4 {# m開到幾點?星期六日都開?
: B! f7 \1 P' W5 D# C: Q有冇婆仔鞋買?
4 Z; o. D. d: O% r  D' d  l' u! ]) q' ^: _1 b; z# z
六日就唔知2 l" d1 H% A$ T) k
鞋就無喇 但有襪 底衫* M% F# b3 z; u* G
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
) E9 A  B# }4 E+ q) `3 g$ w
  d3 w7 k( I, ]% G) h
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   ( u/ m/ M$ H- t4 z' @

% o+ A6 E. u0 l  ~
& ^$ o3 n5 W* V0 N- Z六日就唔知
1 v. ~6 D  ]: H2 e7 q鞋就無喇 但有襪 底衫- j. s$ G0 L+ _+ f) H" ~& }2 o
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
8 L& m' q5 ?/ K衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?" ]: K; F, n6 r! `" B/ o! }

( _5 x1 C. k, u7 q* T0 o
6 E; L$ ]! ]8 Y( x! h* t我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
2 a& D" ^) D& L/ s中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
* B7 G- m; v" t% r* G' T4 R( F3 m2 C3 X$ j
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去% d/ a" H; |0 ^2 N* l
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
, l0 ^# B  T1 n6 k3 H: H

* `0 Y8 f9 s+ F3 v# C4 @$ u睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
& }9 N- Z) y* B. _4 p0 {反而係去左呢間+ o! I( s5 G6 O& q# N$ W2 B- w

) ^8 M( ^* v; X) I  F% d6 ^
7 d' i  N- B, i+ |[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
7 j+ E2 n' B- V2 r6 i0 f男性入去買校服冇難度?
: M# z9 p( V1 N, k; b7 w' }
昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
0 d5 U. i# n7 d; ^- U# O5 ?有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
! E. Y; ~- x8 i9 F2 ]# S. s+ Y( K好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
7 |7 ?, `9 R# S0 w7 U' ~8 p' r3 T  j  d$ Y" B* f+ y

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
: H1 Z  N+ |. b9 K" J/ _佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻2 l1 x# G1 v( @- r' X2 E
佛系開工,賣一件小一件
) }" f7 v# v  M" r. c3 w. m, v

3 y- V1 F6 |7 O" h; n6 C係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
6 l' I) G% {/ z/ S8 U/ F' e* f
6 N  w6 ~; E' f, w5 A[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]