嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想入去校服交流區

好想入去校服交流區

仲未夠分😞,有冇方法快啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都係呀呀

引用:
原帖由 kennybaby27 於 2018-12-3 17:52 發表   , P% S' c" x5 J; X; L8 P: _
我都係呀呀
4 H8 f3 v# z% c2 [( u$ s7 S( L大家一齊加油努力

你去穿校服比較快

引用:
原帖由 littlecherry 於 2018-12-3 23:14 發表   
& H# u: n/ o/ X5 [# \; H) w你去穿校服比較快
- d/ s' R' B$ v3 L4 ~" X2 E沒錯…自己穿校服,po照,可以讓積分快速提升,妳就可以趕快校服區囉!

冇計啦,慢慢黎

一樣都係新手儲分中

加油努力吧!!

開多啲post,覆多啲就好快夠
Whatsapp: 67676070 方便交流

我也想進入呀

我也很想進校服交流區呢

乜而家咁難入嫁咩 好多年前好似唔係太難入
, _3 t; l9 N7 H& Q( _不過之前係度真係鬧過太多風雨

我其實都想哈哈

新手儲分中...

引用:
原帖由 anywind 於 2019-4-18 00:37 發表   
+ Y5 W# p# q7 y乜而家咁難入嫁咩 好多年前好似唔係太難入  }3 h: D3 ^9 o* \0 ~( c
不過之前係度真係鬧過太多風雨
' j! w0 ]* e. @5 y# n
6 Z+ n3 W/ F- N8 e, T# ^1 X/ i你係指 uniformx 2017年校服代購走數事件?
0 p# f0 p4 k/ r其實件事到現時都仍未解決
n.......0 和 u.......x 其實都是一樣的,都是代購校服的人

新手儲分中...

儲分中...   Really want to join

儲分中

儲分中

回復 15# whk 的帖子

你係指 uniformx 2017年校服代購走數事件?4 L0 P' }* B1 p9 Y5 r
I think I miss that part...What happen around that time?