嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口爆

口爆

有無CD鍾意口爆
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈,哈~~

引用:
原帖由 henrychicken 於 2018-12-6 15:00 發表   
& h; ^5 }- u9 q2 q有無CD鍾意口爆
9 |2 ?+ l4 T/ x& u+ `& `/ ?
* h* C- Q' x. r吃自己分泌就常常有

如果有男友,都要佢戴套先會用口幫佢

我鍾意含個種感覺,好似俾人征服左咁,口爆就試過一次,不太反感

我鍾意顏面

哈哈,哈~~
' g- Q6 D9 l! J3 |0 q& t, [. t7 a. C3 o. _( i
最近和一位新朋友做遇,& s1 j$ F/ H+ k. D% M# N3 k
她的真純反應是那麼真誠 , 她底聲吹氣 , 令我加重舌頭力度 , 她全部射出 , 暖暖地 , 香香地 , 我全部吞了下去 , 真心朋友 , 她付出了 , 我接收 了, 完美難忘的一件美好回億! . l, x. U* s/ Q& F" L
外表與內在美及互相連結才是值得珍惜呀.

引用:
原帖由 henrychicken 於 2018-12-6 15:00 發表   + b3 Y* m5 m1 C
有無CD鍾意口爆
, [( b. P8 m* m, [
有幻想過,沒真的試過…

Hi, Angel,
' p/ y" e6 Y8 |# i3 {7 Z1 x: `: R5 H9 C: h4 f$ l0 y
"有幻想過,沒真的試過", why not try it with your admirer or love one.! P  h' X+ @( Z7 R  c) X0 Z# D) _; G" [
  K9 @, L* f  n
附出者, 接收者 , 同樣可以有心靈實質感受 , It so real, taking the best part of your friend into your Body to make it one whole. 事後緊緊擁抱 , 感受非凡!
* X' H3 W* y- S+ \: x, m# C7 w7 ^
(Sharing happiness is good things!)

我試過幾次,一次係口爆直入喉嚨,幾刺激,另一次係爆完一陣打開口畀男人睇再吞,都ok
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

性感cd爆爆腸

想同1時間爆兩條肉腸!淫穴都濕晒了!6 q9 ~( {. }2 U2 N

! M- V/ x) _" p2 W1 q$ P, O[ 本帖最後由 Highheels70 於 2018-12-9 12:16 編輯 ]
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

回復 11# Highheels70 的帖子

要唔要幫妳

我未試過
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

戈下好幾過引既

早幾日心思思去咗男spa, 本來就是想試一下把他放入口的感覺, 但當我把他拿到面前又做唔到, 只可以用手把玩. 可能要等有緣人

樓上情形曾經同我差唔多,當時我已經係全副CD戰鬥格,對方已經將條J Hold住好耐,
) c/ Z! m- v. I; P  z3 Q5 c3 `4 ], g* Q2 N$ \
但最後我真係淆底做唔到,雖然我淆底做唔到,但佢真係有含我條J,: C* {0 t8 J$ T2 }* W2 e* y

) V4 |  c! ]: F0 f1 e- L/ ~同埋可能我緊要關係,雙腿係咁扭黎扭去,佢睇到我扭黎扭去就將我雙腳撐開,
6 b' F, K1 F6 y) h$ [
7 a# W7 u8 s  X0 }. M形成M字腳被佢含,但佢仲要含到好似食雪條咁,含到津津有味,
0 Y' T& ^$ X$ |4 U1 q0 x+ Y0 Y6 p7 _/ ^! _& y) n% C; Y* v
被含既我因佢捉住我雙腳,我只好發出......呀、呀、、呀,黎.....(我都唔知點形容)
( s9 S8 y) P1 j0 `! s# U: d1 }7 ]
6 K1 G# e3 i# i9 U7 w+ G佢既含唔係上下咁樣含,而係有時用條舌頭不停係我條龜頭打圈,爽到......

引用:
原帖由 Frank123 於 2018-12-7 09:51 發表   . ]$ a5 ~" P% a) t: v8 w+ M( l4 p
哈哈,哈~~: [& V4 `5 G/ A  B

: A- D) L' F! ^# x: A# @/ _最近和一位新朋友做遇,6 d* T) T- d) [8 Q
她的真純反應是那麼真誠 , 她底聲吹氣 , 令我加重舌頭力度 , 她全部射出 , 暖暖地 , 香香地 , 我全部吞了下去 , 真心朋友 , 她付出了 , 我接收 了, 完美難忘的一件美好回億! . O7 U3 F8 a- V6 C* z
...
7 L/ @4 s4 x( \( u
想和 CD 互相含,可以深喉口爆

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-12-6 22:05 發表   ! c7 e# ]; V7 Z4 p" h6 }4 g
我鍾意含個種感覺,好似俾人征服左咁,口爆就試過一次,不太反感
9 x4 |9 U4 n2 ~
很想幫/被 CD 口交,給 CD 征服