嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺
& n) |7 K% ?& S) U/ ~* X$ Z8 H3 Z好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
( X' A. l5 q* m著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
. ^4 T3 j; g; l; T+ p; R/ L# G) E9 f其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
' ]" k, `" {2 e0 p( P0 o7 V$ Y昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
. Z& m* y5 I- ?
! @$ J7 g! N- p- x& C7 ?& T[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   9 Q0 ?2 G6 S4 A
近來每晚都著校來睡覺
+ N: {1 L, n( q好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。. k5 E, f1 e# e! W5 R5 ?, J; q
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,( B: N& {# V0 @5 R8 r2 H) ?1 X
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
# Y% w9 u) N9 v3 _' w' @昨晚發夢竟然 ...
* o% [; i$ z6 i3 B5 [
# x. A$ b% y1 H
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   # [5 \( `8 K# j, }! {- y( n* J) r$ {
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
% K3 |; I3 z- f% `' }& U2 B有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
0 M6 x* u8 Y, k, Z0 C0 a' V8 t我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
' l1 C8 @$ q+ U; b' ?7 v" O7 |" p' u6 q

+ A4 h4 ]# z" M6 u% a. h% S0 b著,邊間多?
6 J5 n7 M8 R/ G* g: ]我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引& g' q6 i; e: w9 x1 q) ?7 g" p* ~
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)  ~  z3 ?3 B3 ]. }
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
. {1 L" S! o( d有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)& G7 M9 h  y4 c- g1 b. {  i9 ~
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   + H( @& ?0 c" I7 n  E, Y
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
4 W* V- B9 |2 n現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
* j8 p2 H8 d0 t' @質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   ' [4 [5 E" K" Y+ b- D2 t6 s
會唔會輪住著?
  j2 A4 e: v& {6 R過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
* o- V+ a  U: H/ J0 i已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
, K1 x! ?' `1 N' B! w現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
8 h. ~; M9 a# {3 i# L+ C$ W
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的7 x" K, G: N( Q) G. T: c0 k) N: }
覺得自己舒服便可
" H) v4 D8 h7 q睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   ( A0 X1 L" K% y0 B5 ?
搵到喜愛的8 M: ~8 o6 M! y% H  X: P
覺得自己舒服便可
- w4 @3 w" o% q  x, c睡覺最重要是舒服
! i7 b9 i8 B# v$ [9 M! x% {無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
6 N6 Y* U; R$ D, h2 f0 A3 \鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   ; j, t/ }3 _6 z% ]0 t
' o: I! T/ q$ B0 [8 C- a
我比較喜歡著住瞓
- U( |2 t9 V1 n2 n) E
2 c" }0 X( G. m3 V6 n  j4 Q6 ~$ K/ Z咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   * y8 `$ |1 q' t* [0 f0 k
" Z8 m$ C- V, c8 m8 I! v4 A2 Y

) N/ ^& V7 F7 V# g' U1 v咁有冇著底裙?
! @" O! e  s& Z$ A* C1 p! T
沒有,我要體貼一啲