嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺9 }9 H, R( P2 C3 K7 w' ~% C
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
2 d' T! V0 N  A8 z8 v9 K著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,  C! P- k; F  O0 S
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
  h  z) \" L, m: ]1 \" G# x昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢# e  y0 `6 _3 ^) e2 @/ ~$ c% z
, G$ k4 Y% j# \3 b
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   
; m" v& [7 ~$ G1 K* M; s- L+ c近來每晚都著校來睡覺) i! J9 p% I  K* @+ u' o
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
% Y5 z2 E3 }# ?& m著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
' T7 [9 B  s! J# j) I其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。. P, z9 X" n! f+ L- H
昨晚發夢竟然 ...
' r6 y# |% b1 |
2 f0 J8 b9 c/ l8 y
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   9 D- ]4 K& S8 G+ c; ?6 `0 Z" W
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
# y  o' V0 x% x  @3 y  n有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   4 P5 g: ]& f* W$ m
我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
: K& v8 v( |7 h# |1 V7 J& B4 g# E. q3 ~

* J0 _' C; P( T8 Q" O3 B- M著,邊間多?
& O: @( w1 W! F, O5 ~
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引7 P3 z; M9 b; W9 {# K4 Y
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)
4 w3 ^0 ]- M' A, X& x3 E. h有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。) r" Q" V" H: r2 W, ]& u
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)- L5 X* s3 T3 f2 F* R, V, ?9 ]; M7 b
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   # m( v( t5 x, z' A
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引+ K1 C! p  r( ]* Y9 `0 c5 e* F
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
( N4 c/ q6 [5 T7 G8 T% F! p( A質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
6 ]$ k- w- K) a. {7 l& k& q會唔會輪住著?
, P5 g5 e9 p' U( N5 y過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   # G, U/ J0 z. {
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
% |( g9 u7 l8 P: S! @現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
/ l' F: Y4 D. ^( c5 U
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的9 o  e3 y# r* \4 @* T% [
覺得自己舒服便可; `' @! K* Y+ I4 h* Q
睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
8 x' i) {/ v. k7 g搵到喜愛的2 J5 ?" a. W# b. y
覺得自己舒服便可8 }* `9 ~9 Q6 }4 l
睡覺最重要是舒服
1 _$ c4 W2 i' `& f無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
: F& v* V0 @1 l鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
. d' c/ F5 x$ i$ K4 h# u+ q- A0 c2 K# Y
我比較喜歡著住瞓
' D" `1 }$ u0 ^9 V& i
5 p6 G5 a% G5 p! G$ b& |咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
- K2 y& x; X: E# Y
/ f$ P# {, F5 c( `& U8 ~
' E/ \/ @) y. x( I* }1 ~! G* y: V咁有冇著底裙?
( l4 h& v+ e, I$ @沒有,我要體貼一啲