嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺* f6 l6 W! N2 \
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
# B! |) E; g" {著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
& |7 z! ?: f2 z3 O9 i其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。" W  }0 b7 f$ t$ E
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢+ c! E( K& i* w! R& m

: v! o, E$ e  a$ R[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   5 o! b; v( J: d- g+ L1 s2 x* B
近來每晚都著校來睡覺2 T; ?' A/ W5 U4 U: H" [  H
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
7 v0 q7 h+ n  z/ e; s4 p3 m著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
7 n4 ?% Q- O' g7 F* ^其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。* V, k# s$ y! J, G! h3 l
昨晚發夢竟然 ...
" a5 x( L# F# O
5 R1 V4 x! X5 l- ?9 |
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
$ Q' q5 U3 [+ w. i/ `打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
- T  C3 v- {/ J% }( h) w( {有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   + ?" i" N, L5 ^: \$ P
我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   ) N) {; D. [. @6 s! Q) E+ U

/ z  M  c. e; b; X, g) m+ `
8 r& t4 Q6 t: t/ J( v- _! D: b3 L著,邊間多?
, ^. |, K3 n% ~) P1 W
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
8 c  \7 M5 |5 E3 {' p' l現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)/ D  V2 _3 g% |1 Q1 s' ~# R
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。0 F; k9 y6 o0 y8 l8 e* r
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
. k" B3 k6 x8 N5 ?- N6 u! O最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   2 ^5 P/ C( U  K& A: h
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引3 K1 Y- {2 i5 x0 |. j6 y4 B7 }' n
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
! r% K' ~: s  q6 j" U# W
質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   0 }" }* I5 o* w- y6 ^6 E1 o
會唔會輪住著?
2 {0 {5 R1 l& H* h7 g: ?% _8 ]# S
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
+ K0 y3 T2 M  h8 F+ `已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引- Z! n4 [5 M( s: g/ ?! ?
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
* t8 C- T/ |" m5 |. S我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的7 ^3 q5 O: [: K. }- {
覺得自己舒服便可
4 t& J8 ?: @% K. n  r) [& H睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   ) A$ A: Z1 }0 Z& o* W
搵到喜愛的1 F$ Y1 P/ b6 O0 T
覺得自己舒服便可
3 U2 {- y5 U+ l  T9 Q! B; Q: M睡覺最重要是舒服
/ b2 x" H- j. \/ x( a無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   8 B( t9 P) |' v) n
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
" l5 Z+ ]8 _/ ~7 T* Q9 }
5 y, z9 k- X( Z7 X我比較喜歡著住瞓
) G  e, P% b; n/ a9 R
4 f' N  u$ v8 ?' }咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   * u! K0 s( [1 V' e; ^

' V9 u  D! d- d
+ a3 d) i: C% k5 C- s: l6 ?咁有冇著底裙?
8 `  n% ]5 K) ^$ M% l7 W. s
沒有,我要體貼一啲