嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺
0 Z+ {+ X, g1 A好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。& I6 f8 }! E, P( m9 L6 u8 B( p
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,. ]) H& I: f. v) z( e$ [0 U
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。) Z" b' v) d/ _( K
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
4 B/ ^  G) l4 |
, ?- e" Y5 i2 X/ b* b; C1 E- x[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   
/ U0 @5 V( a; Y7 L近來每晚都著校來睡覺: K; O' Y; b: n- G, g% H$ G+ E
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
% A' [- |  x7 e1 m3 e著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,- E. C0 s) i  k+ J+ a+ Z2 y
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
3 q8 W. L8 A3 B) N% K) V5 z& A昨晚發夢竟然 ...
, ?+ ]* m7 w% B, q- c+ r* m% X1 [' n7 P/ k7 r! n5 P
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
$ R( b# D# |$ j9 r打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
, B8 K3 W* M4 Z# m' b! I8 E: a
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
: [, P% E7 Q" }% F5 \我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
3 M6 a7 e5 T& r& _; s
# g) B8 Z, G  A8 b- v+ j
% Y7 ?$ \& B: j5 _# L  U著,邊間多?
" t) ]& q  |# e/ p9 q
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
. Y5 D* Z* M" ]現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)! p) o: D! I& C; q6 Z& g: d2 |8 ~
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
" G+ C! ~% y# I( a9 o3 }有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)5 J5 r4 t( W/ X% d- Z* o
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   - p* c, ^2 y% d1 h
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引5 v* ]2 E9 }; d2 W; C2 E
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
3 a% W% A2 N! D- v2 D  q質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   . g) U3 K  T+ G9 @; q/ f' X
會唔會輪住著?
9 m; U" K& m6 ^& x1 J" m3 W過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
- d& U4 U7 ~5 S: a1 T) d- g已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
/ W0 N! \' a$ G) q4 n  W+ y現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
8 j: ?- A  s: x& D% I( i我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的
; D/ W% \; u; ~+ _覺得自己舒服便可5 y3 n9 T4 ^; V% _
睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
1 i7 B" Z& q# m搵到喜愛的
" H& ?1 T- L8 s' \覺得自己舒服便可
6 S4 l3 L$ R# {) _8 ~; U7 @! k睡覺最重要是舒服
0 g9 u  V& I6 C( a
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   ( ?# j) i% k$ Q1 p/ p+ x) S
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   7 S1 D. R3 X4 N. w/ T9 Z

5 c7 n  r: G& ^% l! j0 M. N& \我比較喜歡著住瞓
, l7 X6 _" d7 J6 v% x. f4 x* h/ _" v: o! _
咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
+ K" M2 o; x, x1 G/ J! B) Y5 D2 ~( d0 y: ]% }
6 q6 l2 G' J9 [6 K& V
咁有冇著底裙?
, e6 w* |8 @2 Y4 V1 m0 s沒有,我要體貼一啲