嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )+ N/ y  f) p8 y9 N
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
3 j6 B0 W! C; B0 w仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 7 ^5 w/ m. R9 Z$ w" M
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 $ [4 ^7 D( x5 {, J; O1 R, u$ I# L
同埋欣賞下 ( E& I. b2 X4 _4 }" f6 x  S
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
: m( ?7 d; y. T9 a% n) ]" _9 U# ?3 j一直敢幻想. 而不敢行動
# r+ k' c9 P* ]7 n! M' J只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ8 J2 R1 n# }6 h. M5 I& y
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
; o+ ^. m# D- C& P先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
5 D, a+ s- B- n( z  a8 p2 U; v2 D! YMANY THX~~~8 J: d* |: w9 J+ a/ ?9 S2 a' d: e
, |8 s% D3 w8 H$ H6 n4 S2 d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 . K- B  B3 c8 U- `$ ?; c# F% ?
可惜差幾CM先夠

180...& y% J0 f+ ~* {
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
% k4 K# l2 }& S2 n0 E4 x5 ?8 ~  B
  h0 G& O- Z3 O- a: _0 n- D身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...$ l8 n; A2 R, M# ^

. O4 c1 R' T# Q1 q& P我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
1 v" t% s% h/ X* t冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.' i: ~( I5 E) Y3 Y3 J
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   * g0 P8 \# J, ^$ Q# j: D2 P/ g2 g
輕輕推推POST4 n- P+ i  N- m+ m1 _  K
冇人同我傾到計...
/ \( _7 h+ H$ C# h$ V: P( L( j$ B6 x+ F: @9 L/ G
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
; Y, X. n- l# I( `" n* V1 O& ^HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   6 b* R. ~5 j7 ]  u8 I* y, \, N( }( o
@完又冇人主動聊下我....9 }. d/ U$ Y( R9 u
HK D男人真係呢.....
: @1 [; ]# N. a+ z/ ]1 ^7 u; Z( H

; A2 u" k# w- p# I唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
1 e' W2 G+ p& E; ~4 O# Q😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   " C) K( h+ D, s% c  {. {

+ ]' P6 n9 b; y/ F! a# T
6 c" G- M& k6 x/ {4 ^4 o8 R! r0 f/ d
唔夠高傾唔傾得架?
' C: ?& ]8 _. s) T因為我會傾SEX MA... % A" _0 v- |2 z
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
4 p; N; r. ^% ~  |  p- {% _
! a* \& {2 U' R) v因為我會傾SEX MA...
: G% n# v# X5 w7 k  d# k. d想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
7 Q0 K" B$ E. ^! o9 ]: b# ^" G. w/ K3 F1 g9 n
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr4 S) ]; _+ \5 s
個description好似你
2 ^% g4 Y5 L. M9 b不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#