嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

引用:
原帖由 愛.o 於 29/4/2019 09:21 發表   7 w# M8 X, p/ u+ B7 G) F" l

+ V' o8 _) _% r- I0 y. f9 R- n. i# | 明明已經早一日脫好曬毛毛/ y- c6 J/ l% I
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛$ R( Y5 D3 o" j
點知果晚問極都吾覆
+ y2 ~. m# F1 N6 d2 u可能有性功能障礙掛zzz.....
& R+ Q+ W9 z/ _" v9 W- P8 G  D
如果係我一定出現

要岩傾, 主動聊下我
- x2 _! \2 A# B提升到大家既情慾0 Z+ ?, u) S" b# |- L4 {/ F! _
先合格
, A9 g7 C) U% F: _3 S" C! `# m' e4 c+ h& J' D/ g; k# w  X- s

咁比妳v7 我啦

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表 [=http://hkcd.tv/redirect.php?goto=findpost&pid=1401605&ptid=67767&rpnum=922159][/url]  $ w: h# t9 a! E* `5 k* _: k3 {
3 I. ?& g6 \5 k7 g/ ~. j
明明已經早一日脫好曬毛毛. R1 p. t- _! B6 m8 h
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛& {- u7 ~7 o. R
點知果晚問極都吾覆 ; l. q8 C* f4 C( \; d5 m
可能有性功能障礙掛zzz.....
$ ^( U/ V+ t  F4 h& h! S5 g
脫晒毛仲油埋指甲油我就最中意架啦,我合晒你要求,不過你要教我點樣pm你先,我唔識點pm,等你靚女

妳好靚女,我183cm可以嘛?

不能用pm功能,我是6尺叔叔

我想搵你傾架 不過我係新手 PM唔到人... 不如你主動pm我吖😝

引用:
原帖由 Sonicchan 於 2019-8-12 01:37 發表   
+ N  v) E  U9 D- j/ @% i不能用pm功能,我是6尺叔叔
; R3 w2 w+ }* w" A9 L好有安全感

有意

高188 有意V7 percysnooker

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女........

舊PO仲俾人推緊

可否pm我?

小欣 nice to meet you

引用:
原帖由 tammylai 於 2019-10-23 00:55 發表   6 a/ V4 {  |4 O6 J5 t
可否pm我?
, c8 j9 w, E) n係有心既, 應該主動PM 我囉

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表   
' Q- P9 g( R6 N* T
0 x9 p4 {- K6 Y 明明已經早一日脫好曬毛毛, U% g' m" S7 b1 }% V
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
0 [: |8 u2 t" K2 `點知果晚問極都吾覆 - @; I$ X  ~& T/ h8 q, j% |
可能有性功能障礙掛zzz.....
+ I7 m: @! x+ k4 |+ i/ z0 K
呢種人一定係心裡唔平衡,想玩弄人
0 E  b  j1 `, D9 ]5 n' n% J
: B, F6 a. r) C( m, h2 S9 S. M0 a+ d[ 本帖最後由 Audreyyy 於 2020-6-28 05:30 編輯 ]

已加了,謝謝

我得170, 唔match......

我可以 VChat tommybse271

可以加你微信!

可否有機會見,VChat tommybse271