嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

引用:
原帖由 愛.o 於 29/4/2019 09:21 發表   
' I4 a- y2 W; @% e. ~+ ?" ]3 N( J6 u6 o& }/ p: C! S
明明已經早一日脫好曬毛毛0 O% Y# B7 x, @0 @
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛8 G! E3 _4 v* |2 E# G, s. w  J
點知果晚問極都吾覆
+ _1 U7 I" i7 ^, @5 u可能有性功能障礙掛zzz.....
3 L) c% ^% O8 |( B( o% t' }
如果係我一定出現

要岩傾, 主動聊下我
& w  w. N  T! @- @提升到大家既情慾5 J* p' T2 v" M  L8 v5 u6 j& g
先合格
$ Q9 e6 N. Q% _2 j- u
  ~& D# S4 f" C" B) V- K[ 本帖最後由 愛.o 於 2019-5-3 10:51 編輯 ]

咁比妳v7 我啦

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表 [=http://hkcd.tv/redirect.php?goto=findpost&pid=1401605&ptid=67767&rpnum=922159][/url]  
" g' ?* `* u! `: U: x. a( e1 {- N9 Z3 J* q/ |' Z1 O, i7 B
明明已經早一日脫好曬毛毛# b. e1 a# r! P  d
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛5 z! r; k* }% O5 g* Y  T
點知果晚問極都吾覆
# k. _# ^& g+ q; L可能有性功能障礙掛zzz.....
' f. D, }6 t/ l. D6 m' Q% G
脫晒毛仲油埋指甲油我就最中意架啦,我合晒你要求,不過你要教我點樣pm你先,我唔識點pm,等你靚女

妳好靚女,我183cm可以嘛?

不能用pm功能,我是6尺叔叔

我想搵你傾架 不過我係新手 PM唔到人... 不如你主動pm我吖😝

引用:
原帖由 Sonicchan 於 2019-8-12 01:37 發表   
- w3 p) Y' z3 w! s; r4 J) R- v2 ?2 x不能用pm功能,我是6尺叔叔
  K! A! N- D8 ~6 Q5 E& J  g
好有安全感

有意

高188 有意V7 percysnooker

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女........

舊PO仲俾人推緊

可否pm我?

小欣 nice to meet you

引用:
原帖由 tammylai 於 2019-10-23 00:55 發表   
' \) Q) v; c7 S' R$ G可否pm我?
0 U+ N0 ?( Y8 @5 ?3 b: A2 P; B係有心既, 應該主動PM 我囉

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表   
- h9 I* y7 w4 Y! g( L' {3 d2 ~3 B1 D* f! \& j
明明已經早一日脫好曬毛毛
4 V! f/ n  t6 P5 Y- r* G/ @查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛& Q2 {1 O1 z0 M3 T
點知果晚問極都吾覆 ' u. F4 s) n( ~! Y8 v9 |2 Y( Y
可能有性功能障礙掛zzz.....
" b( g, m) A+ a/ d0 w+ L  n呢種人一定係心裡唔平衡,想玩弄人
& Q; G: K' _- e7 V9 w
% w9 |( X/ e+ r[ 本帖最後由 Audreyyy 於 2020-6-28 05:30 編輯 ]

已加了,謝謝

我得170, 唔match......

我可以 VChat tommybse271

可以加你微信!

可否有機會見,VChat tommybse271