嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   
& z! X( |* G* J0 {) ]$ @去沙灘 祼泳唔洗著...
+ H; G2 J5 U/ r  o7 M2 o

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   ) {7 I) y/ h! c3 J
着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
; s/ R4 T- D3 M& q8 ^
8 @/ f  {+ w2 d0 A0 _$ \
咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   % K7 B& x% T8 p2 I# [
係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
8 A8 O, |7 W7 A7 f好靚啊
! b+ I" Y* c0 \  t- R+ \2 V; R. grealise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   1 T, M0 t; j" Y: V: n

- c0 V* ?9 ?$ J! ]6 h
$ K9 j) p4 d* @: }% R0 l  c: J咁著 太吸晴 。
4 L1 q! u' L+ q: M* g) R6 O" f9 _
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   
; N" s; a2 s, H; @% ^& A6 l
' a3 D' [2 o. t7 I. E9 I: N* y% ^) c有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
, c8 }' V. T$ m! `4 u2 g# [
7 M# `) W: k4 @; y
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
0 w5 |! N/ j+ ?4 A# ^6 [0 f' X( V$ v/ [9 S, ?
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   + v. q2 W' k! M" x1 Q
  n% P2 d! F" g7 @" f  I
; \( S4 a8 [! l( D# Z
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
6 ^, b0 x6 Q: J' ?. ]4 b
# V8 }6 b% S3 l) p; i; v& t! U不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
- T& ^: ^0 @" ^9 q咁如果着呢隻色冇問題啦掛
( v2 [! F% p$ A
+ o- x5 p2 |# j0 B" `. c但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   3 n, t! W. j0 o

3 I- m# r" J0 `6 g4 B" n9 a咁如果着呢隻色冇問題啦掛+ O& ^2 X# n  d+ b  m7 J+ V3 b3 l

) h* }* K6 Z! j! c% {0 o, j# e但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
4 n$ m3 h5 s( D9 s4 E; Z& p

4 ~& I3 b) W3 _+ f. F- }2 p4 z3 R你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   
- Z7 i" _/ G9 E3 b6 O- L( P
/ M$ Z- `2 @4 T: `! X6 n  x. P2 ~
, w6 N! y: H/ a7 C% X你想,一定要高义?
, t" h0 H& ~; K7 \4 a佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   
! p, q* }, w2 [  s
; E! G: _8 s, A+ I) i1 N/ B佢得呢個款
2 e0 Q7 `" s: K同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
! L" I& p6 q: H4 I' b( n0 o
+ m  i5 V& ]' }, M同埋高叉有啲難收下面
- N6 Y+ t8 b" n/ w8 o
我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   5 m. u( b/ u5 c: A  l$ h) u  H
0 J/ x! Q  y& T' |5 T' m
同埋高叉有啲難收下面
6 ?, D$ N, }! U% S  p+ e

9 |2 M# q% N0 g& c- U前幅會太細,窄。" m, E3 |4 [* y1 S
收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。6 H4 D' p8 l; k! B
https://holland.pk/mhxg68b0
; V3 t. L8 i" B* Ghttps://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   
$ A" t1 T, h. J5 c1 Q7 |+ A今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
6 y/ n+ Z  C6 q& Y7 {https://holland.pk/mhxg68b0
4 v* ]( H$ ?& _" {$ r# T- V/ Ihttps://holland.pk/wl6m7pqi
4 F7 p7 [' E+ A3 E9 {. g, x
" H7 P/ W5 g9 w3 y) H4 q; s" T這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   
. X$ J& m) m! A- {/ i1 G1 F; y) R
6 ]3 |; u/ ~& I8 v" Z3 o9 G' E+ j, {# t' c9 A
這件,都吾覺是女裝呢。
* t- x/ e/ m. L! Y童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   
5 i2 o  F0 B+ flee幾日好凍 去左邊到游?
+ p: o, n; v9 d0 c4 B
凍先至多人着衫,唔會太起眼2 _/ ~" X0 v3 k2 }; P: e( Y

2 M6 X2 |7 j) C荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?5 r1 B5 s$ Z$ D4 {; w1 q3 t- y
- ~  l- b: m& q/ p. x& t/ Q