嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表     K$ `& {# W  f6 Z) J; _. j( v) G' W
去沙灘 祼泳唔洗著...
0 A2 N: R6 N4 A  i3 I. u+ ^

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
2 h7 _& r: B: H  v$ D着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
  B1 p( P/ i( ]. _- t# W

/ Z8 L% R( K! i8 n( P$ j3 {咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
' j4 r0 a7 \) A) ^6 j係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
: B% k9 w  s% T$ I3 Y* @好靚啊2 b6 |& P" I/ g5 O* l; i% D
realise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   
% _5 [" R4 i. w$ t4 B* k1 a4 j- H7 d  q3 r- Q3 |0 ~9 e6 h
( W* z2 \# G+ B0 q) g& f$ o+ l2 l3 u
咁著 太吸晴 。
" K5 Q! h( @. Z* q) _. i
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   % _7 N: J5 u7 [/ p

4 O. R& ^! W( x有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
4 q2 t& s( W0 ^* d- R% }: S
& `/ m0 n! t4 e/ z2 }' [) l# y這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。  Q8 [# f$ U7 o( X4 l4 g
. F0 F* ]6 _. v) h; t/ a0 J
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   - w  H4 N6 t/ }, p( M
% i3 L. j: U; d4 T2 |* T* v

# _( @( m, K1 D這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
" a) @" G7 T9 k0 S) y# J8 ~; g3 c0 J) z1 I  L1 A+ r! V7 \
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
! W& }, i, c& |
咁如果着呢隻色冇問題啦掛" e" N0 {' I1 m, ]% P

" O9 Z( J4 t0 P3 n  N2 W但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   2 b* {+ g& ?0 |2 K9 i/ ?1 v0 }

) j0 j5 }$ D) n咁如果着呢隻色冇問題啦掛
; y7 Y5 W# G* P2 @. }
1 B- j) o8 I' N" [5 `  P- E' @/ D但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
( H- S7 \9 F( y9 `
0 s1 I+ J- \. c
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   
" C6 Z3 i* A. H& p
8 R# _- C6 f2 N0 O7 Z- y4 {
) C- k+ Q: k  M7 p你想,一定要高义?
/ ^* I; S/ W% K8 Q佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   
5 w$ F. D- ]3 z& {( s0 |
' C" T5 m7 ?* N+ b佢得呢個款
* ~6 {* X8 |6 m1 Z同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
1 C! {- X3 B3 ?, Z' ^* q: T) l6 ^6 D5 v
同埋高叉有啲難收下面
& M  G# b3 ?. I7 R' E: D) _5 V0 R
我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   $ c5 o8 [* J* |; N' B- p2 b! V
2 m0 W0 \9 M( z2 ]& Y1 V
同埋高叉有啲難收下面
6 O2 u3 X* A6 v% G" d
6 `% Y) d" n+ e1 t' U前幅會太細,窄。9 r5 B# I1 d' m2 x7 O) A2 U
收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。- n. n; j: H) U* i$ m
https://holland.pk/mhxg68b0, v3 {! @: R) E$ F. H
https://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   
# R' A8 a+ c! s7 N" a8 d今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
' i9 k% A% T! U3 o: a% E4 a4 bhttps://holland.pk/mhxg68b0
2 ?. g% A" L* a1 m! Ihttps://holland.pk/wl6m7pqi
, s: P4 |5 I: N$ w! s$ y( }2 b  P- v; o; H) s" m% [
這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   7 z. c6 ^+ @/ K* |1 g9 F. l

$ A$ w" X. e4 a7 B) C  W& G
! L, D( m& z( Y$ z1 W( y這件,都吾覺是女裝呢。
6 X# ]2 d' W9 S* P: b3 C8 B9 r
童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   
3 y# ]5 S3 n. I$ ~lee幾日好凍 去左邊到游?
2 i- V  w0 @- G4 I( [: O凍先至多人着衫,唔會太起眼
9 K" c/ S+ O& b" M# W  U: a% r4 q8 b  v1 v  C; Z9 F
荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?
/ [$ e, Y% |) |4 I! _7 _. Y  }- a+ z7 o