嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前拉鏈抑或後拉鏈

前拉鏈抑或後拉鏈

連身衣會選擇前拉鏈抑或後拉鏈呢。
; ^% [8 V" E) y; p
; X' h% L. \! T" h, J9 _% w7 ?前拉鏈部份會有車線經過下體的了啦,
0 i; R$ S. r4 P6 l* X( Q- K後拉鏈就有車線經過屁股中間的了啦,9 C9 y8 l, o$ W  w% }
大家前後拉鏈會怎樣選擇的呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

前拉鍊同後拉鍊我都無咩所謂, 但最好係前後都有條車線

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:31 發表   
9 G/ g5 W( n8 s, \" {% v4 c& u4 [# [
: t. y) c6 |6 i. w* S
7 \' S6 P4 I( E% x( ~/ H, `
為什麼呢?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-5 01:47 發表   
$ D3 J; M. J$ t; y4 s$ h+ R8 G. {# V/ V前拉鍊同後拉鍊我都無咩所謂, 但最好係前後都有條車線
& u3 c" z! ~9 g, j4 X2 ^+ @
: \/ W4 f! M; `& a! h: U0 j# V不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 03:10 發表   
- c% s. ]: Z; A+ G9 u) {
/ |8 o5 J9 n5 J$ U1 H( W5 G0 V8 J4 @7 |* Y) G  Q: ^. ]
不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?
* o' r& ]# J2 g  Y. x% G0 R前面有條車線 包到先會興奮,後面有先更容易攝入去patpat 中間

前   穿脫方便
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

前,去廁所方便尿尿

當然系前  

前拉鏈,要拉到過左後眼

後啦,包得緊d同難著d

One piece。好多是後拉鍊的確
- ^; A5 Y9 B) L) u5 r8 h5 b我也選後接的 。
享受 一分一秒的 CD

前方便: }4 D# J: B" _: C, ]/ X
但後靚D

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 03:10 發表   2 a% e) v3 z. K) W# R7 E% \

' L. V1 t6 p0 y: X% t
; w; b1 L, ?" `7 y& I不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?
1 p  N3 j  K) H" x' [) z4 ?通常拉鍊入面都有塊布墊住

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:57 發表   " _$ n. I! l9 G$ D
連身衣會選擇前拉鏈抑或後拉鏈呢。% R  J+ y. G" Z" \3 p% x2 G4 W) e+ f" I

- l2 p  @- H' g. P- i4 m9 L2 q* N前拉鏈部份會有車線經過下體的了啦,0 g/ ]) `/ |  ]. P- _2 O
後拉鏈就有車線經過屁股中間的了啦,
; [  K) C1 ]- M大家前後拉鏈會怎樣選擇的呢?
8 O# _" s* ?- {8 m6 `1 Z' s& d* ]$ k* [. `( s
後拉鏈多

前,扣 button 的。
享受 一分一秒的 CD

後好似好d? 雖然比較中意都係無拉鍊一件頭

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-1-5 23:05 發表   
4 U, ^& I  f% ~2 B後好似好d? 雖然比較中意都係無拉鍊一件頭
: z! L$ t' D: u& ?. C
4 ?6 P* g# }; {1 b0 L# E是要扣鈕 ?
. ]) r# m- `' v& V
3 {5 y6 X7 q; p6 Q3 o; V! ]. t其實也有的是側身拉鍊的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:46 發表   
5 ?5 t1 k0 r  Q
3 j$ ~" Q) Y+ D  ^4 U1 J) s. b5 m/ H2 w! h8 {8 @
是要扣鈕 ?8 S1 _5 e- `7 K& {9 k, o7 K
) Y8 O' k* {3 Y3 P; l( R
其實也有的是側身拉鍊的 。
, k/ {1 L. r: Z) e4 p) j, k有咩牌子有側面拉的泳衣?