嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了- z+ Y4 F8 F7 R& C2 g
但係佢有女朋友
$ A3 a) X0 [8 f- L: i! F3 H佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射# o/ C/ Z( [& r3 W% ?
所以都係我身上做晒: ]: f$ f' E  m; C/ {3 ?
戈次之後佢話佢愛上左我* T7 n( ]8 `1 T; ~  k7 B" [1 x; W) N
但係又話下次要3p
0 l3 I' V9 q/ }1 o7 }雖然同佢做戈陣真係好有感覺
" ^8 x# b) Z+ r0 t: i我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我( \2 |+ e& T6 Z! b, {
開頭我都認真左
* J# |( q3 _: t% w以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
3 z3 s4 Z/ Z& C2 G5 }  t本人CD最近被個朋友內射了6 i2 \7 k9 @% V# {, }
但係佢有女朋友
# H9 K8 B& W5 l' [- d佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
) A8 G$ A( @8 F* i( ~& Q1 {, Q! x$ |所以都係我身上做晒3 @5 {/ R( [6 D
戈次之後佢話佢愛上左我
% }4 K5 R( ]8 c+ l3 w  g但係又話下次要3p , ^8 Y$ P" d9 n6 ^/ M1 Q
雖然同佢做戈陣真係好有感覺6 i5 Q6 ~" P* [! F! \6 _; G
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
2 s% P! o$ l0 B( {9 u2 ]/ b
/ [8 [8 G. t0 J) Q- w
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   ( P" N( Y4 v' s  p# A
本人CD最近被個朋友內射了* k9 u2 n" M6 N3 ~% P- J
但係佢有女朋友7 b3 G3 I2 r% _" A) z
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射7 n6 E( D! g  a6 U# R0 j
所以都係我身上做晒. N' Q; X9 r% |8 G$ {# w
戈次之後佢話佢愛上左我
& w# n$ N8 _$ \  p但係又話下次要3p ( [7 T& S# ?1 i' k$ a* N
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
* ]6 d) h; ]) ^+ i8 y我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
/ A1 w+ E# y! U( @, x5 q小妹都係CD
% O: g. D( u/ {5 q1 e& ?都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
6 [/ O0 H: K! t4 X. A性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺1 n  {" o0 X$ v0 Y* q% H
慢慢來吧
8 M4 B# E9 E; t6 _% b/ M好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多8 W' D& J, Q( q0 o) g
始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀0 S& h! P" l( h$ S0 \( R
最重要係大家都知大家想要咩
; L4 i# W/ M3 ~0 O* ]唔係呃唔係搶
) g& E, K& A5 D; Z1 @' RSP 咪SP lor / d+ w& W0 o5 R- {' m3 x
冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   / }2 t# b/ B8 d' `# L1 `  a
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
, t3 J8 k& B& L3 z' ^; I' P( }就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
: W1 Y8 m$ J9 g% @/ I其實女生被內射,有乜感覺?
% a, p6 k3 D, ]! C6 p要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
9 ~) l* B. {  c: a算係被夾硬黎 原本講好最多射面
% u% ^. f& A! ~0 t. \/ k第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
6 n  {1 {$ }. o# A2 e3 l7 f% g7 ~$ @' b
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   3 x7 E& I# g6 s% f) ~
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
; f* U0 e" A3 H0 O* w
+ v  n! u* n9 V  T( `被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
, n* n! C+ m# Z+ T9 h
, Q" ?! {+ r) h$ g. [被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   7 @3 l6 j$ ]  Z: ~1 x
小心安全............高風險呢
, f# J9 n. r8 H5 N# F3 D

3 U' \  I0 V2 ~2 g* O) h被射後, 很滿足, 但之後有点後悔