嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了/ E. _3 C! c! g7 t  M
但係佢有女朋友7 N* Y- Q- G4 r2 S# _0 h) A
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
0 z! C$ K' F' o; i1 g所以都係我身上做晒
  j9 K8 B* T! [9 S. a戈次之後佢話佢愛上左我! S( t: {, G6 E) X5 L
但係又話下次要3p
  z! N3 B; b) G4 r! t* ?雖然同佢做戈陣真係好有感覺! r1 D  p- R" q% D9 `
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
$ J& t+ A1 R" V, A; I開頭我都認真左
. G, y2 \- I1 R- H! t以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   # R  S) `# t- e, Z% s( a
本人CD最近被個朋友內射了
; n- [' p7 n8 ~0 z! A9 r但係佢有女朋友0 @; e  }0 {/ v
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射8 m8 c* w  T. G" d) Q7 E! k
所以都係我身上做晒
" L( N0 q1 q$ H8 _4 [0 D戈次之後佢話佢愛上左我9 B8 P% i) b! N3 y7 h$ g& b6 t
但係又話下次要3p ' @4 v- Z/ Z! ^+ S4 G
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
: w9 r" |; c# w. L我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
7 o+ u; F3 f( W: o- k& G* k
8 a$ b7 k6 Y7 _, ^: c& G7 H( |
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
: c" z" Q5 F" ?" D$ W& [; Y0 z本人CD最近被個朋友內射了2 ?6 V7 E, Q$ g0 t- r! D
但係佢有女朋友% j1 R) x4 r1 k' x1 c9 Z
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
; b" h# H( Q+ X9 e* a4 _5 z所以都係我身上做晒
- S# H0 w$ \+ _8 X4 Q  x7 o; j3 ^8 T/ K3 n戈次之後佢話佢愛上左我5 e+ o- ~# ~; k, P6 {
但係又話下次要3p
( F9 A1 w, W/ w9 O) j9 g雖然同佢做戈陣真係好有感覺' N7 h) ~( e/ ^3 s4 S, H0 X# ^
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
6 W0 o6 ~: r! E- w
小妹都係CD
  j) b, Q! Y: \都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為, O5 _3 k! D  o; ^
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
/ L0 t& m) P- ~; |慢慢來吧
& h& h6 ]  F4 d# S0 m' v好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
9 w" V. |( K4 z& ]  t' R) v) [始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
& B* r% G% R3 M& c; L, y1 |最重要係大家都知大家想要咩
/ i, Z% y: _& m, \' E唔係呃唔係搶
, z3 k9 {6 \5 n0 r* }& W8 P0 qSP 咪SP lor : V7 G0 C2 O4 t( Z' J0 A' z
冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   ' H  k+ J- k! r0 V9 y
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
/ O# ]3 Y" k$ S7 A就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
* E- R. g) m% V其實女生被內射,有乜感覺?
+ }8 }1 G" l/ K' r, Y$ E; J6 u要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
3 q) h1 P, L/ C$ Q; _& H算係被夾硬黎 原本講好最多射面. L7 s( ^' V: o  k1 P: |# z$ N
第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
% ~2 y& B  J4 {; c' p: @9 X/ I% E) F) e! q. x9 h- T  u8 q
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
- ], r; [. s/ j- L我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
* k$ D9 S- ~6 z& U, F$ l
! Z5 A; j6 F, }' R; B被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,) e1 v) f  i' h- p

% ~" M$ F; g4 g被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   * A. ~1 v4 e* }; Q' O" {" y% @( i
小心安全............高風險呢
. X+ `! a; M; v( Y% K% _. P+ h# Y
) M( D& u- n; h4 g! n7 B被射後, 很滿足, 但之後有点後悔