嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
: P9 ?" B% H/ P但係佢有女朋友
. ?; a( |5 y5 P& p5 J* [佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
) |  f0 e5 h% C5 h1 n' ~" f* X所以都係我身上做晒8 b; \, O0 k0 ~; P6 l
戈次之後佢話佢愛上左我) Q' ~8 T2 B% O2 c
但係又話下次要3p
: l& C) v$ f; X: I( F雖然同佢做戈陣真係好有感覺
7 x+ T1 d8 ]5 W9 }3 T/ R, N* e2 b我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我5 m5 a( ^) ^/ c  ^
開頭我都認真左
  G/ D0 p# w8 Z- N9 U/ m以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
5 Q& a9 Y) K8 ]# G本人CD最近被個朋友內射了# r3 q  ^: _! T( A- C2 Q3 k
但係佢有女朋友
. w* b8 m& C  V& J3 Y佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射3 d0 U, s) N+ l2 T
所以都係我身上做晒4 d1 r+ W$ C4 a8 }
戈次之後佢話佢愛上左我; I! p" x, ]$ Y
但係又話下次要3p % \* f- l" e$ P* P
雖然同佢做戈陣真係好有感覺3 T( N& q* w4 e+ v2 }' l) Q
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
$ H% k+ D" X; R

! t7 ~0 m7 V: S/ r, Y! y但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
% Q1 C, |: B' E本人CD最近被個朋友內射了0 H6 i9 m" a2 t  |, A5 x$ r
但係佢有女朋友
  ~. ~8 w( q5 y佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射0 ^$ t, p' Q0 Z  \; E7 _
所以都係我身上做晒
) q3 k; i6 V4 I8 ?/ c# J9 ^戈次之後佢話佢愛上左我
/ d2 q8 A% c" j0 F# T但係又話下次要3p
" m: [' j: |+ _9 p; {$ q+ o雖然同佢做戈陣真係好有感覺
7 u; m. `+ ]4 q我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
# I2 A; k1 k8 i) q' U+ M2 S- |
小妹都係CD
5 |+ v( w- u+ U; E0 J都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
$ E% n8 K+ F' ]; ~性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺  Y4 ~$ g2 r3 l# ]5 ^1 b" T
慢慢來吧$ F9 I' c2 X( U5 j
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多9 B- s# b! l' x
始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀0 M$ G( N$ P! {* I$ D
最重要係大家都知大家想要咩$ D( K& h5 U8 V' _4 c4 m
唔係呃唔係搶$ X5 R0 I7 ^: W6 U' d% j. _
SP 咪SP lor * b( [* k0 i; H
冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   / I4 a% {" U% z  f( `2 Q4 _
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
2 L5 D8 `, N1 E& L: [+ |6 ]1 L; y
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   4 Z. u: q7 G* j' E* T# m2 Z( V
其實女生被內射,有乜感覺?
! }7 u; n: t6 o: H
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
6 k- l2 C( u/ h" S7 C+ x算係被夾硬黎 原本講好最多射面
7 W! X2 T% l0 i: Z& Q7 B. E; d4 V  w第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
9 W+ a3 m% ]& K0 @* i+ E3 A0 ]% q* K3 a: ~0 |- }
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   3 [5 _0 s9 p1 \1 y
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
4 O& @, @# v+ ~" u8 K7 W1 [' i
" C* X/ g6 z  q" U! J6 ]2 x被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
9 [# e5 [. `# |- i' t- u
- \( ]' x: a5 ]" S( Z( j被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   % O* \, ^' U- }, E
小心安全............高風險呢
; J2 X3 P% ^! Z& P( \% D! c
4 n1 U8 j7 A* N6 u5 q/ R
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔