嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了) {( ^6 ]* z$ d3 d+ @
但係佢有女朋友
8 i% r1 f$ {) [( X5 h+ _佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
& b( `- B* b( d; c  ~8 r所以都係我身上做晒
; B' H# S9 n4 U9 Z4 N, V戈次之後佢話佢愛上左我
+ t0 @' u1 n: @但係又話下次要3p ) `8 d. H" k; V- y! }% p
雖然同佢做戈陣真係好有感覺8 j. L+ l, R3 G! X  L  J3 l
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
1 P0 f/ t  j- g3 X- r+ i. P- `開頭我都認真左
/ g4 E1 l+ F$ _7 ~8 c5 I- L) N以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
% }7 P/ M0 c) S  N0 r$ ]3 Y, L本人CD最近被個朋友內射了% K. y! j1 `3 P
但係佢有女朋友
% d' f8 V  M" D佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射4 w1 y2 d& c% o4 R) `" ^. B
所以都係我身上做晒
2 k& _0 |9 h9 M8 g; K6 ]戈次之後佢話佢愛上左我
7 v5 Q$ ]2 K+ i但係又話下次要3p
5 c8 a8 e5 h4 p雖然同佢做戈陣真係好有感覺, J& n* `# x, a# j+ U$ ^3 f# q/ b
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
1 }- F, ^1 _+ K+ `; h3 |" g! K* R9 Z- O
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
. e0 w4 t( ~! M本人CD最近被個朋友內射了# d5 ^8 m( c( v1 n: a  }- ^1 x
但係佢有女朋友$ b9 H$ y! U2 S, r8 k
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
6 G8 X$ F& j0 g1 F& V所以都係我身上做晒3 g4 d0 n' ]1 C# ^! u0 W% H7 s4 r- N4 F% U
戈次之後佢話佢愛上左我
& g+ G  t) I( u0 o& R但係又話下次要3p
4 K/ q( y( d1 c$ x; {雖然同佢做戈陣真係好有感覺  t, g/ [/ l( U2 v( Z
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
' ]8 e/ e7 p# o
小妹都係CD
5 Y* L( Z& A! c都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
# k4 F* T  |! y- y性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
3 E* k3 l% R1 X% T" {, M慢慢來吧
% ^) y5 R9 O) f9 D0 c好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多9 o$ ^4 _- j! F" V
始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
6 ~; z0 x% X$ `9 P! r最重要係大家都知大家想要咩
5 I7 L( |* I$ u  @; B唔係呃唔係搶
" V1 V0 C( Y8 Z) B  rSP 咪SP lor
( \! p' E7 A. I% w7 z# u; }冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
) ]: u9 J) {' Q$ _我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
1 z1 d: p# }( t& F+ t! V# f
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
7 }9 v, ^" }7 S9 H- E5 M9 y( `$ ~其實女生被內射,有乜感覺?
0 F# H1 z7 u/ {+ x" L
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
. A8 h* R' F- Q! B  I/ g. ~算係被夾硬黎 原本講好最多射面. p6 C* {! Q+ M9 ~' |8 S6 t
第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   * F! v2 b. j4 X' v5 B- R9 O

! B6 ]- \/ ~# a2 M3 ]  j要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
4 }+ a! I! j" }* E4 X我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
1 J  \1 I* l1 W: k" B4 ^

* @/ M* [. R" J7 I$ _6 N* U* k% h5 w被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
' [9 F+ p  [6 ^  ?
0 |/ k2 h2 L- G  c3 \被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   0 x( F& U. L8 l. m2 {
小心安全............高風險呢
  L, f( g! v' O& G7 U! a, Q5 g  s# ~3 W: G$ r: j; [
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔