嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了3 G4 k3 X) @7 o( \4 K' h
但係佢有女朋友
' b( w0 c* O: t) Z0 U3 `2 Z佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射2 i' ]/ n. h# N; O& ]1 N6 |
所以都係我身上做晒6 p7 x7 Y% d' H4 Z2 s7 G
戈次之後佢話佢愛上左我0 J# s$ N. U- ?' U5 v1 W
但係又話下次要3p
9 b! u0 ~# K3 ~5 t0 K/ h雖然同佢做戈陣真係好有感覺' J* }2 P. O" {4 W  p" H2 T
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我9 N" q% [5 l1 C( ^8 l, S! D
開頭我都認真左
) d- i' v9 N- G1 W7 Q# N- g. P以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
$ d8 `: z9 L$ a本人CD最近被個朋友內射了; S: [5 B0 G. U2 G9 q$ w( K  g* J- o
但係佢有女朋友6 H  d0 {6 _# W4 _9 o0 p  d) _
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射# y) B: d+ V& @
所以都係我身上做晒
) c1 N% v+ c- `戈次之後佢話佢愛上左我
7 y  H6 ?6 }2 S9 h8 Z" _但係又話下次要3p # X! w, q. c% Q1 g+ J/ b
雖然同佢做戈陣真係好有感覺. _$ u4 F' a6 h0 K, t/ l/ n
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
9 B4 Y; X& M. W0 }4 k: a% L6 B) U0 N6 x$ q0 e3 g9 r9 W
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
/ S+ W! Y8 X) R本人CD最近被個朋友內射了
4 l& B- }4 N" B但係佢有女朋友+ N* }1 J: B7 |% U: W  s+ p5 O
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
. W7 J2 }& d  M% c. B$ z9 |5 p6 n+ n所以都係我身上做晒( V* z% D7 a$ m2 u
戈次之後佢話佢愛上左我
6 Y0 [/ l3 h. B$ Z5 ~但係又話下次要3p
9 Z/ ]2 U7 W, U  m5 ~雖然同佢做戈陣真係好有感覺' L( [% r: d# Z! Q% d' l
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
8 z: _7 S. D) x( K  q- [9 B
小妹都係CD
! f  s8 |" P* K  s都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
- \9 [8 I; n! I9 ^9 p性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺6 ]' Z' A! O4 x* M, @' Y, b1 r9 v$ b
慢慢來吧
+ x* [& l- _: U6 V0 G! P! i4 w$ `好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多8 v. {2 O1 l2 {- p. Z
始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
0 `+ T. U" G4 z# z最重要係大家都知大家想要咩$ w0 o4 v: x; n8 o. y
唔係呃唔係搶
1 P9 h! ~2 S6 B* S& b( d. r* s7 ZSP 咪SP lor
5 {1 p2 h4 U: {4 w# _+ i冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   & V0 M; _1 e' K" U4 S% E8 e: r; K
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
+ c2 J) W7 F6 I/ o# h
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
' l6 g% {/ _- m% b+ d& I% C其實女生被內射,有乜感覺?
" F# P5 _# d, L! N3 B
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
; U+ T7 F. K( d. [算係被夾硬黎 原本講好最多射面
- w" u, K3 V: g. N) B! T1 x" N第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   8 j1 P4 S8 C9 N8 Y

: |; w9 V1 o7 I8 R要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   / o  H  x' R! Q4 ^- m
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
5 J( P. b( a6 E/ ~3 l# b& _4 C
7 ?# ~4 p" Q2 z8 g9 g9 q
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
! T0 K8 P& J/ y4 k- ^* \1 V( f/ }" t3 T
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   ) a, [/ d# B9 O5 M9 n
小心安全............高風險呢
5 o" H( h" y5 h: S' E; U* ^7 i
' n6 ]# q9 O3 K, q3 F. O8 P
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔