嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
! q% b# Q; n, Z但係佢有女朋友
8 }* E8 ~- G. Z" V$ a0 i* w佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
4 }0 J# k0 K$ z5 Z所以都係我身上做晒
* @- R* O0 A) X) W& }% @0 [戈次之後佢話佢愛上左我* I) C( Q5 [% E, Q
但係又話下次要3p 8 R) i7 H$ o, d7 Q5 z
雖然同佢做戈陣真係好有感覺2 V: S+ X, H# H# O& q8 I" Y
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
) {8 ~5 G6 Z2 c5 h; Y$ e9 T. u$ R+ [; b開頭我都認真左
7 m6 @7 y, M$ w3 n/ P6 t以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
3 F- h7 n3 b9 Z& W本人CD最近被個朋友內射了- Z5 ~7 q9 {6 e$ z3 j. a4 r
但係佢有女朋友
2 X, b9 O; |# G% [, w! _" O2 [佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
3 D2 K6 J; |1 K  j# E- {3 S  j所以都係我身上做晒& D2 u" n) F2 j
戈次之後佢話佢愛上左我9 W: g; c6 q; t7 u9 H
但係又話下次要3p
/ ~+ ^! Z9 x6 |- [$ M- S7 S  {雖然同佢做戈陣真係好有感覺9 q+ _* y. E, b3 l9 w: N6 K
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
: }2 b& v& u( {- b# S7 @
$ _1 B! H/ q/ `8 o; u2 f+ v  D. i. |8 y
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
; a* N/ V$ i5 Q; o% I本人CD最近被個朋友內射了) o) V) B; E( O/ E
但係佢有女朋友
8 n/ ]3 X: _- ~3 H, V佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射5 ]8 v9 v' T! s2 ^% Y( C- I
所以都係我身上做晒
3 }' S1 @1 D1 E( r6 J! x戈次之後佢話佢愛上左我* C' ^3 n' y/ h; P- s" l
但係又話下次要3p
' w4 A) r& r+ C& m' E9 b: E& \) l雖然同佢做戈陣真係好有感覺
3 U0 K2 T$ P/ K- j我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
6 N" U! _+ N- f# R4 L% L小妹都係CD- k) r! e# \& [0 G% I
都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為2 g. G' z% [! T0 G3 `5 T$ ]
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
, y% [6 E' u# q7 P8 ]( E慢慢來吧
" j- s5 P1 r* |9 o好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
: I* B" g% H, R* L3 R始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀. ]1 V! Q% @: O  q
最重要係大家都知大家想要咩
8 D( c- R5 K' y) c2 ^唔係呃唔係搶( b. X4 y: _3 B" y* e3 b
SP 咪SP lor
/ \7 F! I! P  U- F, v% s" h. Q4 `冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   6 A: P, T: i& k0 o) {
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
2 K" u( Y6 ^! }
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
8 Z4 V, ?" J+ e. T' [' O$ N其實女生被內射,有乜感覺?
* P6 E1 B/ \' M9 G
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆" V8 y3 J) X6 a1 O4 T1 g6 l& b
算係被夾硬黎 原本講好最多射面
0 ^7 v% K, m5 D$ s( T  J7 l第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   , _  f! S0 E8 g4 O0 N
4 R+ ~/ D2 [' H! U" x6 y5 m
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
0 j# D# c3 Q+ |7 q2 C, @我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
0 P! Z* X& h5 N' }+ l/ m  |8 u
+ }3 Q9 i: \3 g' E$ k9 B& d
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,7 S( d( a7 @3 D9 E/ t* g$ R
7 v1 `4 S9 b4 y. R: Q
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   
' m; h9 c& E& A6 B6 B9 ^小心安全............高風險呢
* F* G* @# Y" ?8 w0 h
( I: a& I& o3 v  s, J  {被射後, 很滿足, 但之後有点後悔