嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

剛剛改成了,今晚試著一下來睡覺,順便開心一下....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

這是男裝校服裙嗎?

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-2-3 21:02 發表   ; z7 N9 s$ a6 Q' i
這是男裝校服裙嗎?
- M4 v0 }1 B; {. g1 W冇錯, 既然係男裝,應該可以著出街呱🤔

又係順成 見你都成日幫襯佢

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-3 23:48 發表   " I+ X2 W9 u  ?$ |# @
又係順成 見你都成日幫襯佢
- p1 P) s, ]. }1 }8 C呢間0難度,又唔會咁多人

著出嚟睇

直著,吾會內著底裙 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 kingphone 於 4-2-2019 12:05 AM 發表   
8 l( j. `5 U1 v) E5 ?) _
/ m- M8 j, v! c) `呢間0難度,又唔會咁多人
" \; [3 f- V3 B6 Z8 P* s
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈& s! I* z! m% U+ ?3 Y" u1 m
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
0 J+ @* x0 H# [+ q+ n4 D葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2019-2-4 01:31 發表   
3 s; P1 H! Z- x) g; H+ B( T! o2 J著出嚟睇
3 p- D+ g, y( W, w; `哈哈,No喇

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-4 09:27 發表   % o0 i: c) O2 a& B5 _4 H+ D
直著,吾會內著底裙 ?
( N9 N" R  e! r* D' j. D
我要套校服直接與肌膚接觸到先興奮

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-4 22:37 發表   
/ C7 m1 f* P* o& b9 j( j. `" ]) d! U6 O
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈; j: W+ R5 q& J- Y! ^
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
0 Y' h, M; Z) k5 h/ a. e7 K葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩
  S4 L4 T' ?7 h8 P5 I心怡搬咗上大廈,又唔就腳

引用:
原帖由 kingphone 於 7-2-2019 08:13 PM 發表   
8 Z/ S1 r, b6 P: j7 m. n2 h6 n7 T) O$ V7 e( F& q1 y
心怡搬咗上大廈,又唔就腳
3 g6 e" |" f# [  g# O2 i
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半

咁都諗到 勁
% D0 u" @* w$ q* n3 T做到出來 仲勁; P" y9 F3 D" @" M7 T, @- N7 A7 U% D
自己改 定比人改?
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-23 20:57 發表   : V( o3 V- z9 v

& o8 h" P- k; U+ t4 t其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半
9 W2 U- D2 x6 N. K5 y: |" S心怡校服一套幾十蚊,係咪每間學校的校服都係幾十蚊呀?+ m: }  \6 j0 X# M4 y7 s
但心怡星期日唔開呢!

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-24 22:46 發表   - b$ F9 @$ Q$ X! D8 @
咁都諗到 勁2 Z/ F5 D8 P; R, H( S+ B
做到出來 仲勁
5 I% k  K8 L# @( u$ b自己改 定比人改?
+ f, G2 s2 N/ ^, M6 S- s, e
多謝
: I% F2 |+ g8 V, ^4 H當然自己改啦!