嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

剛剛改成了,今晚試著一下來睡覺,順便開心一下....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

這是男裝校服裙嗎?

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-2-3 21:02 發表   ) K: u- V! o( I( Q, N
這是男裝校服裙嗎?
3 y" r9 B( e" M- H. D1 O冇錯, 既然係男裝,應該可以著出街呱🤔

又係順成 見你都成日幫襯佢

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-3 23:48 發表   
- K' B; i: p( y) h. ~5 g7 n又係順成 見你都成日幫襯佢
# u8 B! V" y# U呢間0難度,又唔會咁多人

著出嚟睇

直著,吾會內著底裙 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 kingphone 於 4-2-2019 12:05 AM 發表   ' p; j- g# F' T6 m- f

- {9 Q, g7 F" t( x; w8 m% O! l  K呢間0難度,又唔會咁多人
1 N4 v$ x# T6 ~6 w" w4 Z6 m
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈
8 G  r5 {- }4 Y5 y% Z; D. }" m不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
+ [9 m) W% o1 \) F7 z葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2019-2-4 01:31 發表   
$ A( i4 l9 ^0 w著出嚟睇
6 _# h5 k5 O( G" ]8 ]& Y0 F1 ^+ n
哈哈,No喇

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-4 09:27 發表   0 h8 L5 C% y: J+ j: {3 @" T
直著,吾會內著底裙 ?
9 P( Y' I8 V7 z% P, z8 M我要套校服直接與肌膚接觸到先興奮

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-4 22:37 發表   + U8 n& Q/ \, C+ u% Z5 d, B8 m8 \7 w
( _1 |9 e9 I% o+ N& g' c0 v/ f
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈0 z) X& a6 ^8 N) ^" G
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴6 \5 @' j, c2 `* j  ^
葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩
% Y, }; a6 u1 X* G
心怡搬咗上大廈,又唔就腳

引用:
原帖由 kingphone 於 7-2-2019 08:13 PM 發表   
* L4 B7 n- m& N) K
0 n& E% {9 a- E% t+ v: ~# y心怡搬咗上大廈,又唔就腳
! M" |# ^: Y/ O  k5 Z2 v其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半

咁都諗到 勁
  [9 \! N; m1 d) F做到出來 仲勁0 K) S# @# k; J+ ^: f# x6 u) M1 ?
自己改 定比人改?
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-23 20:57 發表   
( w/ ~, _8 o1 U$ [' d: F6 @+ ^2 t5 _" ^3 x1 N7 n
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半
# X  d+ ?" @" q, E- q) z
心怡校服一套幾十蚊,係咪每間學校的校服都係幾十蚊呀?) F3 c& U: `, L5 M( R3 f, d
但心怡星期日唔開呢!

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-24 22:46 發表   
& Z2 k" r) `' T# e& ~0 |" g咁都諗到 勁5 I7 q2 J# |( S8 v6 {5 g) A
做到出來 仲勁
! M* q+ J1 w1 h  L& B自己改 定比人改?
/ r1 x; F" A' c' M7 v5 q" e* N
多謝 2 B; v2 J; o# x4 h
當然自己改啦!