嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

剛剛改成了,今晚試著一下來睡覺,順便開心一下....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

這是男裝校服裙嗎?

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-2-3 21:02 發表   ) F) R0 W8 L$ Q# H( V' v
這是男裝校服裙嗎?
7 [% ]$ \# W& L, U2 v
冇錯, 既然係男裝,應該可以著出街呱🤔

又係順成 見你都成日幫襯佢

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-3 23:48 發表   ' o3 e+ {9 y9 p) C, M& W/ [5 j
又係順成 見你都成日幫襯佢
1 }. C# c" n; \( d
呢間0難度,又唔會咁多人

著出嚟睇

直著,吾會內著底裙 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 kingphone 於 4-2-2019 12:05 AM 發表   
5 d7 j+ u$ d* z2 u% K% q
' A! R6 _9 T& ^' l, t: Q5 q呢間0難度,又唔會咁多人
4 x% [5 Z3 e+ K  T
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈
/ B( A' m5 f- ]- `不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴3 Q2 q) H/ n( P) R; R
葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2019-2-4 01:31 發表   3 ]2 F5 V$ G0 G; z) T, U4 I& W
著出嚟睇
6 ~3 K: f+ K! i& x& Q" d哈哈,No喇

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-4 09:27 發表   
2 k0 H/ g5 \! _# m! j# t$ C直著,吾會內著底裙 ?
. r3 Z% d% a! o* h" ]我要套校服直接與肌膚接觸到先興奮

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-4 22:37 發表   # i) T* `5 j. A6 @6 B$ @0 R5 V

8 o9 e5 h9 X* Z. F0 q8 O買過一次 岩碼都可以爛拉鏈* v) T" T9 O9 U) L& E' f' R7 Z9 c' z
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴! p% {9 t8 ^& M! |4 a+ F
葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩
& s0 N1 T6 C) I5 k
心怡搬咗上大廈,又唔就腳

引用:
原帖由 kingphone 於 7-2-2019 08:13 PM 發表   : P& A- Q2 R$ |2 A+ g" r2 ?
1 Y' S8 d$ L3 }3 ~* g# T
心怡搬咗上大廈,又唔就腳
! z4 n. B5 T) S3 O- W4 Z. h8 A
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半

咁都諗到 勁1 d2 M  ?* o: D+ o3 N8 u
做到出來 仲勁+ j3 n8 y. @+ G( ]9 _, O
自己改 定比人改?
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-23 20:57 發表   1 r& e1 D, W8 ~/ K& N9 r
4 ?+ w  _3 U- G( y* c: s
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半
/ K- w: i6 P: ~+ W+ X) N心怡校服一套幾十蚊,係咪每間學校的校服都係幾十蚊呀?
2 E# A! ^, e+ j+ P但心怡星期日唔開呢!

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-24 22:46 發表   
8 q5 O0 u! [' \# L1 i咁都諗到 勁6 C( u4 Y  j1 }
做到出來 仲勁; x6 [1 r1 P0 A8 G4 `
自己改 定比人改?
& _+ A7 ?9 w0 U. }6 M" i% C
多謝
0 t# w6 ~( S! O' P7 x當然自己改啦!