嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多
8 _: \( _% V$ J" r! A: @好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
3 b7 D/ f, g! e( P+ O* }唔知係咪睇得A片多
* z# i; e5 [) b, _4 X; `  ?好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
- r% O7 d4 i1 z. |

1 ^7 P. e3 r0 ], K" f只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   
1 B9 }% l& d0 f4 u  [6 i$ i想一想.也很刺激呢
* d2 w5 e* h$ U  y3 g
  g* d3 ]. O6 A; j, t玩 cd 久了,! v8 ^- A& [& K% Y- V) _
看文字,相多了,
- c3 W' `& F2 u% A; {7 O+ U是否真也想,玩玩後面 ?, K. p# E5 |1 n6 w
7 |7 ]8 t( T) ]0 `5 j" m
(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)
' m+ {* J9 Y6 q: o) f9 a( D" J+ p
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
* F( o" S  k5 M! ~# E" `唔知係咪睇得A片多; Q0 M: W8 \( e) B* y3 X8 `
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
) v6 r/ _( G4 W) K; q5 x* k

) U% V; o; m* z: d# _& E伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆
0 ?/ V4 V+ `/ ]( V有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   ! y, P) P6 M( \( Y
唔知係咪睇得A片多) M; s) r! g# }9 m  W" @
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
# W& a- u. D( w8 _, i* z
% w2 U- [( f% Y合理丫$ m9 R3 j6 j" J7 q
CD 好多時都想在性方面有幻想$ ]1 Q- r2 d; \3 |; V
想BJ 想肛交
7 I: W( `% S/ B" r$ c' D% ?# w6 x好合理  u5 k! Y: ~4 h3 K
1 i9 M# Z6 o8 p. j  h
但現實中
, [) A# c- U0 B+ M又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁
, F0 Y% E) R- }; e, Y" r/ Z1 g夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插  E- G7 @; `/ N
不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
6 w* b+ u% }6 A& s9 q: [
$ D& z. G6 B" f, [( V& l! L[ 本帖最後由 miniraven 於 2019-3-11 22:55 編輯 ]
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。