嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多2 e& m) Q0 S8 G
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   / g, _" `, X9 ]8 ?0 b9 J. p
唔知係咪睇得A片多! @. O7 L- [$ Q  l
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
1 @9 g8 c2 N  q6 A: I
. I7 z0 Z4 I) K5 Z. s; @0 ?/ W: p只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   
5 O6 }# o  @) O$ ^% c8 c/ x想一想.也很刺激呢
# f2 w: d0 c" r, v2 ]
0 s9 }  I9 N) u' K" ~6 L) N玩 cd 久了,- h9 o: s, y- e! I
看文字,相多了,1 A6 W% t: ?9 A* ^
是否真也想,玩玩後面 ?
: R8 \' ?# t* k  H2 W2 @8 O% b; a& b* Z( k/ x! |4 j
(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)/ |, ?6 d/ q# ?5 k
2 S5 k, J8 x* X
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
9 E, [( r' I( k8 U/ \唔知係咪睇得A片多9 m4 A# s+ N1 r# u. c4 z% W
4 y% X1 B. z* a9 \

1 W: m/ d6 P5 L+ U( r7 ^& l伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆" @; a3 w: K, i5 C
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   0 N4 A7 \4 D* h. L
唔知係咪睇得A片多
, n( w' W4 p. l2 l% h- J' h  B好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
: Q7 `  z" Z: i- Y! D
* s# E9 J" m4 ~% @7 p& g5 o合理丫
  O+ @" p) o% w4 Q2 Z0 F4 JCD 好多時都想在性方面有幻想& W: H# O- Q8 W2 w' o
想BJ 想肛交
+ l  }, m  n3 @% L9 r0 M( ?- y) X好合理( c9 R4 ~, q" m9 D
  @& f4 Z/ [6 F, N; d+ ~
但現實中4 h) w' a! O$ k. \  r
又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁
' Q4 J& b9 ^4 I, z$ j& W4 v夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插; l  g3 h; k9 z& p/ A
不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓+ s* W' [" ^1 C8 D% e

% Y1 h0 `- U: M) J. ?[ 本帖最後由 miniraven 於 2019-3-11 22:55 編輯 ]
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。