嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 4 _# a/ ]% ^& r8 c
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   , [  \: y# q  e2 ^" `
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 % L% P$ M0 R+ D! W* ^; R
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
0 x8 i7 v- {0 l

% r$ k8 L5 t# ~# g1 N& K6 F厠所比較細。
1 C* x) X3 Y% h* v0 t: W; G
$ g4 [8 ]1 @" c) l" m) u開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   
+ a* X4 [: Y3 r- o. `5 T' e. \開間房就冇左幻想果個情節喇
, u; Z' l! b# p5 \& T: ~& V7 D
8 y* D/ V, J4 o! \3 }$ Q
be a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   5 b+ Y; y3 O8 m- m( N! [4 b' z
幻想下姐
1 w* O# h4 N9 c. i( ~2 [: C! Q) p0 U& @% }
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT# U( r' M& B+ k" u
5 @: y' Y. W/ d# D
或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯! E. ], E7 @5 z7 G+ H2 t$ G- t
: T+ L& u  R8 X8 v/ w; d
老闆晚上來偷襲,被強了。
3 v' q( k9 t3 g
' o, s  ~" E2 f+ e+ {! i5 ^[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-13 17:11 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   
& b2 `' E4 w9 b6 ~: K
  ]+ k* B! k9 F- [8 k
! [2 x7 K) |2 I5 `幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT( t; m0 e8 J. |! l. q0 x- b
6 f. M; L* i& t3 b
或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯% E8 \2 m0 \& Y! b9 G1 l3 ]
- q3 J2 B+ N1 x& n1 Q
老闆晚上來偷襲,被強了。
# l  p) \; F% p" E# r5 r
# }0 J/ @/ K! U6 H
哈哈
: v6 M. d* [4 h是否看完我這個帖有聯想..." y/ N' Q2 ~3 X4 T% R. p; l
http://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html
, s: E. M& A4 a/ a% B
1 U# V' z$ `$ g: d& ~+ z/ y早知就找妳來拍影+實踐9 l5 B( e, ~5 Z+ g! J: G8 t# N! V

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
) [. U' @9 g- M4 V9 q: Y成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
* h! h( e9 F) s$ @星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
% J7 X( f4 x+ v% \1 t; H$ M$ C% e( G) N. D. j% r/ C
外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol5 k9 `7 e' t6 n
黑絲
8 G8 d2 \/ g& g高跟
. r+ H0 K% X# q( D% X$ o% Z6 m9 J被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   : e- I" e* J8 X
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
: l5 W0 V. n% ~8 C星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
/ I* p% u( s3 M9 g; c

% o1 `" F6 K, J' p& A4 P2 b" N我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   
; T) c1 X7 M$ y0 L6 E哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
% Q. q9 w; \/ ?) K8 Z5 m

G, q& A/ P8 K% W好激的情節!