嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
, Q! [) e1 E+ y2 }3 o星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
! O$ j* a( a3 @, W5 Z/ m成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 9 y% V4 v8 Z) ~1 g; ^2 b, X
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
" s' t% O3 a( S  @  I/ a$ y. x( E

* u( Y& e7 z' ?5 d8 K, p: f; H- e. @厠所比較細。+ R# [0 b$ z# F7 D$ {) ^. M
) r. i1 Z  Q% y) i  N0 N
開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   2 m9 ^  O# I* `4 P- e- g: `
開間房就冇左幻想果個情節喇
7 d* `4 }2 ~" N! B; j8 X' _. Q* o
! y( _/ z- m- @3 i* {be a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   
, r1 e5 |) k  Z/ e幻想下姐
  b5 B8 B2 _* v% B6 u" `) d7 T; O& H/ G# a4 H/ @
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT5 T7 K4 T5 }. [" E

* l& n1 E. R5 I% g9 _  C或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
* X5 p) v1 [: F+ L
! H, l' j' x6 R! m6 i老闆晚上來偷襲,被強了。- X9 {$ s/ g; f) E4 |7 P

7 ?; J9 G, ]$ T* L5 H, t6 D( Y6 i4 {$ u[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-13 17:11 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   
6 y. e& p, E- }0 {: B$ f8 r* O: A
$ d: F% \: J, O" m) ]5 W" q- D
" ^, R7 x: U  n0 P, }( Z! K5 V幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT, q& C* K# Y& A+ {. R
: f' d+ `6 J- I: A; S
或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯) ]4 `. m4 ?% D% w5 J

b2 O+ P) E- z$ B老闆晚上來偷襲,被強了。
( @2 |& E, x; l' A# `$ x/ D! q

) J9 Y+ F) \" U6 a( y哈哈
# w/ j: m0 {/ M0 n+ Y! g是否看完我這個帖有聯想..." ]8 G9 W- D9 [4 c* k) ~7 u
http://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html/ T3 W* a. D9 {! k6 K% m" ^; Z, O

: j/ {4 b7 W  G( b! x早知就找妳來拍影+實踐
% W; B. ^$ P! S* w& ^

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
# P9 n. N, n# ]* d成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
/ ~8 I- w! ?1 R$ V星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
0 m5 l/ k  l9 P. b

5 E! \8 }1 |3 E( V; R' g外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol
2 L/ A0 [) V5 S2 X. m- M  m) l9 I黑絲( P) ]0 D2 q0 U+ x1 k# U
高跟+ G9 [  l" y; P  U2 [  a( {
被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
6 r/ ^# h" Z+ Z9 k/ z成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 % D$ g1 H: [) Y! g' i/ M' W) N
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
* U" _' l# K0 N
2 E  d# o, p1 `# u" h3 ^7 a
我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   
$ x4 b& f* g& _# F3 ]+ k: J哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
, z1 w3 Q: H. `1 e4 r# t2 x! B0 V: `) H# _, ]6 ?( y
好激的情節!