嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 ( w; s, j; S& i3 D
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   3 t: B. ?9 R& z8 s2 M4 R5 S
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
0 ?% Y$ p3 E  c4 U* ^星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
7 j" q- E% S+ v! T. Y
1 h& y  ^; p4 r" M# X
厠所比較細。
7 g6 w8 M/ R! S: k1 B$ h- X  F6 K$ b( e- G( m+ V0 U, m1 M  x
開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   
) q" p) I8 [4 I3 r0 U  C開間房就冇左幻想果個情節喇
, r' c* i8 o, F6 y
+ d" {" w1 g  s6 g
be a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   
2 e' q: n. [2 k( C& \& ]幻想下姐
8 w" H+ H" E$ g& Y# Y6 i& M
9 A1 `) f# }  a6 z4 T$ _幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT
' d; t9 \$ D7 C* i* r* @; m2 f
$ L3 [+ Z% P/ o9 ~$ a/ B或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
1 C' m+ ?# i# l! q$ O  P& J5 P
" X: z% L) Y/ c/ E6 R老闆晚上來偷襲,被強了。" X3 x3 C0 A& W9 e
3 f4 d' d  v( v/ b( r
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   $ _4 {: \+ U% Z. I8 D

5 N' l! b7 ]: w& M/ L3 X6 }6 j/ E2 D% P1 X/ G1 ?) I2 R
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT/ o+ M7 |1 F" ]7 j* T

$ J4 ~3 {7 |" y或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
2 w" s, E2 j4 |" R6 I7 B! B2 @- |# p0 E6 G2 a# l7 z& ]
老闆晚上來偷襲,被強了。
% `* h) ~* m% Q# b% w7 k

& P- m( j  b# \1 b. y/ V  F哈哈: J' L3 n- Q& ^% i  S& V
是否看完我這個帖有聯想...5 Q3 L) E4 i8 [9 Y
http://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html  T, o) T% N1 b( k, D
# \; J  n2 i$ Q+ L8 g# L4 d
早知就找妳來拍影+實踐
! Y) c; J- u8 o: A4 Z

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   7 ^- {& K3 Z4 N% l
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
" b" E0 a" ~  G, j2 Z星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
: l* m+ r2 V9 I( Y2 u* J
5 K" j1 u' J  @) s4 {# w& s外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol
, P& R0 u; ]) g* C0 r! \. ?: Y黑絲
2 g3 Z8 U; ?3 ~! R: Q4 B+ `! W/ D1 c高跟
6 S) |  e* P& V+ Q& \; b+ [2 A被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   . G/ ?) c# M6 ?; o5 ~# ?
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 , g. M" R/ q. u
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
5 x1 q1 a0 f5 K% x) o. \6 l8 a+ l0 s% w- o% h5 `, X, n$ @# Q
我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   
* N9 m' s+ l9 q4 f. }: ]) l哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
+ ?. b5 I$ y( k  Q. y& |
0 i: s7 w! N- [. G8 B
好激的情節!