嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 0 S: n6 Z5 w. Y' v4 k2 F+ M. @! N0 K
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
5 r: e+ _  g; u; F( O成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 . U1 o+ R) M# y2 c, H& D; C) V
# U; u4 K" q. d9 d7 V- B. Z* {4 ?' `& I2 \" B8 ~! F
厠所比較細。
  U3 _$ {+ r) S8 l" J$ h  b6 e
+ s& C; y5 N: v. }1 Z  N開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   1 X, o+ }1 K: B% e
開間房就冇左幻想果個情節喇
0 `- b6 y7 v0 D3 T/ F7 z

- Z0 E- s3 Y2 D6 z( }be a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   1 l! b7 o" [" N' X1 A9 h/ [
幻想下姐
5 ]1 B+ }8 B8 I: f7 k

0 T: f* O. g2 d幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT
9 m5 B5 J- v5 j( r
2 E; z0 n" F3 ?  c或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯3 f, m" Y( O8 U& L4 T) I
5 c4 M( O5 O6 P, m9 C/ v# L
老闆晚上來偷襲,被強了。) k& w$ k* I4 z# @
1 L6 v! b, M" G( B% b- b* x
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   8 b+ O. \% }* p+ o* U: Z$ `/ G
8 b  J9 Y0 ]* F2 Y  N/ C4 e
* V- w; l8 J" F+ u
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT
  S$ |0 |6 `6 C0 _' p; }$ \3 T# M' r6 h) x
或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯0 T$ a! E4 n. S. h
. G5 J) k6 t4 ?" r
老闆晚上來偷襲,被強了。
5 P4 m' P9 p3 p) d- M2 h" L5 z
5 f* H- x& P8 D9 }7 d% c8 f
哈哈2 K. b# r9 n7 l9 v( s4 Q: D
是否看完我這個帖有聯想...
+ i3 k8 G8 {  \& ~http://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html- ]4 Y, D9 m6 e- C
9 a0 m0 X4 E! u- J) Y! {
早知就找妳來拍影+實踐7 t6 d! O2 w* k" q! V

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
. T7 _0 j! v% [$ f成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
2 u0 {9 l2 q6 e! Y1 d星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
( X/ b4 V1 u1 N: w  W: ?

: ~" y0 s) @: E; ]- T外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol/ _: \7 H" @7 T- A
黑絲5 ^8 a+ X2 f- Z+ k4 H/ w" h
高跟/ z& M0 L9 r. N2 r4 R* r' V7 {
被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   ' l* M2 H9 e! D" w" f7 A
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 * ]+ f' }  p3 D. w3 Y3 x6 M7 m8 d
7 q5 _& l  }! Y7 \* V

* E7 j; E) o2 C5 j+ D; o我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   1 r' {% |6 s: Y9 F
哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
5 i0 T: x- _0 Q) P' {7 B# f! Z7 ]
" ^7 w5 y' [4 B( E) i- v9 O好激的情節!