嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊" Y3 o; q- C' j- E1 U- T
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   
. f0 b& e* J- Z4 a6 p9 G: U+ P9 C1 5 7 10 11 14都想著啊; R& u2 a" Z, D5 K) o0 k
特別係第7套
- `9 D0 x0 U5 w, ?" y8 P; t" t, ?9 \! d: l- `/ @
我新高根鞋
! I1 U1 F" N* X$ e% V" _& f( nhttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   / Q% c$ y1 e( n
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
: z/ ^4 \9 l8 |' s7 {6 l: u5 s
8 V* F2 t  Q* M+ e
我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。/ u: _: t* q0 [& ~) w: v: x
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   ( F0 a# z7 }/ Y8 Y
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
7 t1 S% W- w6 p6 J' o我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
. [) w- T3 B' `( ?2 c9 ?/ c0 D8 J) a2 H0 u
我外出時,必會加件外套: o+ D$ I. H/ b6 U
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   * q* U5 H: R' P4 p- `* ?
佢啲窄裙好靚,我好想要
/ k" J4 n/ }8 Q9 d* |- o/ q) _7 n9 }! D% T1 b3 J( m
我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   / ]2 T# A' Y/ t5 x3 ~
我喜歡粉色系列。
4 a) S, l8 H% q) a$ O
2 [* p# ?+ l: m0 m我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   5 \* b. R, ~  U4 e
我喜歡粉色系列。
: H5 h$ q: C# o2 i' ^7 k) `( i6 @; M1 y$ `+ B; L  K7 s* J
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   2 H  i8 L" y/ X3 s, N
very nice !
# u. m2 J0 G# u5 j
) W5 S" T. M- t( J- M9 r7 C# r4 X看看; H/ L4 s; u$ U8 R
姣妹紅色高跟鞋" X7 ^. B# l; p- F3 }; j3 V
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   $ ~  |! X7 {* z
每套都想穿,最愛第二套旗袍
1 v& c. ?$ `3 D; p' ?

! u, L- u* Q/ M! O- B7 H0 c+ Y看看我8 Z( t! x* b6 H" z
姣妹白色內褲
8 \; S7 e& b& i2 hhttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   & _  F0 t* A8 ?$ Q& `' L
All dress are very pretty but need a great body
1 }. f! K' ^3 o5 `# I" H" }& Q/ `) j/ ]- [) k7 G
看看姣妹白色內褲
5 |% c4 T) ^+ c: qhttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html. N9 ]9 U9 ~5 r) k/ s0 ~
姣妹紅色高跟鞋
! s. m( X2 L, D. H* Xhttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
% ~5 U1 x8 k6 Z# _" M2 [5 w: yvery nice !
- y2 H7 w+ |+ K) c: _/ D/ T' P9 J6 |" |! k* ?
下回看我黑絲腿好不好?