嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊
/ v5 k8 u: `# o特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   / d& W& `" {/ n
1 5 7 10 11 14都想著啊: f* e7 i+ Q$ B2 T
特別係第7套
: V( D9 I; [) D; u. k$ V2 Q  U8 l" _5 h
我新高根鞋
9 P' S7 U" }3 _5 ^  `* ^http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   5 S* c3 s) z3 @# K) ]
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
, v/ _0 `1 t. _8 D) D7 d# K  p7 U5 S& o3 e
我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。' q6 Q. Q1 R) Z
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   7 H1 B' ?" \6 a: V
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。$ K0 k$ x. F/ h' d' y/ m
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
. L# o' [1 H2 [! m, t, j  L

" e2 f) O  N; l2 C, _. @我外出時,必會加件外套
% \% M5 o. e, B會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   
9 W2 I! ^* j- ^# l+ x0 M& w佢啲窄裙好靚,我好想要
. r! |" U$ M; E' v6 I  G" f9 d1 m1 S% v/ ?! ]
我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   ! A. Q! w7 l: f) @: G
我喜歡粉色系列。
: z+ @* k. Q  `$ F
  ?1 p( v  M# G  q3 C) }我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   ) `( V* a: v% U( }* q
我喜歡粉色系列。
" B% ]/ E9 P& c& {0 K& ?9 B1 p: G5 W$ [
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   / }% e. W" c) r. T" \2 S
very nice !
( Y( f. ^* k& O) y) R4 i! X( m9 n& I" `; }( _% J
看看- s; ^' P) Y. m3 ]7 K6 o( s
姣妹紅色高跟鞋$ q$ u. l8 O: _1 [3 A3 D
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   ; g( f) g: s: ~: [& ^1 a- D- r9 u
每套都想穿,最愛第二套旗袍
- o0 ^! I% w! k
- O/ o6 V/ H" U3 S
看看我
' z. b0 F7 [6 o姣妹白色內褲. M$ {' p" o+ x+ c5 o4 g/ L) g# |
http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   
0 q- u3 K8 u) |& z3 G. N# p; oAll dress are very pretty but need a great body
1 v7 n* V2 @& }, y3 B3 o4 f  [8 j. Q& \, f  H) `0 G) J1 ]( Q% ^6 \3 A
看看姣妹白色內褲
5 L4 U$ x( x6 r) d/ C3 J) M: W3 bhttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html
1 r: d! M* }: [) x! a( @. Y0 ~姣妹紅色高跟鞋
9 K! E" X2 p: J" M( X3 e1 ~http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
$ v: j- ]4 U% E( ~" d5 |very nice !
& S2 O& O7 i" l# L" P

5 L4 ]: [. W3 v8 T下回看我黑絲腿好不好?