嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊& w7 _, j' h+ P+ c0 D( h
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   
1 a( o8 K9 A2 q4 E1 5 7 10 11 14都想著啊, E6 x9 n3 t7 E6 i1 \
特別係第7套
0 e8 {- S+ M: y. a1 T$ E: q  h  ?0 ?  ^( b2 H4 c3 a: z
我新高根鞋5 |- R$ ?/ ~( t3 T0 Y9 Z& |
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   8 B- t: _: i+ r8 }
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
+ X6 C; w4 @5 [+ g) J8 s
2 r! P1 m# X7 T* y% ~我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
% A( ?7 h4 m& r( ?( k我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   % }' n# e' L1 S0 Y' T
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
/ E3 V/ w! ?: o* E# O( h我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
1 d4 O( L0 N2 O' ~& r3 C

0 s7 n6 t: D7 O2 N" A我外出時,必會加件外套4 l' s9 l* ^, i* @6 v' W
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   $ N2 D: D2 k2 v1 e
佢啲窄裙好靚,我好想要
  [6 i: o4 [+ y! I* w: |: n
! N' S. O) [3 p- k4 T( t5 e
我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   
  T5 o& f5 }2 ?. Z我喜歡粉色系列。
; S! M+ K4 i8 K( }9 ?, x

9 a& I: t+ L& c9 m$ n我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   " Z1 V! S% m/ S/ Q" o, N% E: }
我喜歡粉色系列。
  g! }, v8 f1 g0 \

8 `( `+ {9 I$ }  Q* w. I8 m7 k我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表     R0 ~9 `" y- A- r
very nice !
! x0 _& n0 }& _. h) u  M! v
' }! ]1 i2 G: t5 i5 K' A$ t) j看看9 }" f1 j- `+ K# w) j" u) [
姣妹紅色高跟鞋
& ~2 [( j' o- o/ k( M7 I$ d/ f2 u) ihttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   - O4 k; t7 I% q% Z3 ]) J
每套都想穿,最愛第二套旗袍
2 {' w9 f7 ?" c' l5 O: X" v  t
: u: C0 b5 B; \看看我
) j0 G8 t/ Q) }! x& |# @. o姣妹白色內褲% E" V# {+ ^1 f/ j: \: D
http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   0 F* G: E1 A+ v# `0 r
All dress are very pretty but need a great body
2 `4 s9 L' E5 o

) D2 J; j) R: h: x1 f2 b% I# p看看姣妹白色內褲
' Z3 Q" ^8 K1 [. Khttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html" w+ D0 i, J6 f6 q2 G
姣妹紅色高跟鞋
4 u2 g& K" Y, V8 ?& [http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
$ P. A4 C; k, t, s# m3 `# G7 Gvery nice !
2 d3 h7 V9 L: O1 J4 _
( p9 {4 S' F& T1 H下回看我黑絲腿好不好?