嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
! i& P; r6 q$ [* @! Z. Q我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
4 u. M! g; S  R0 m) T2 ]我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。* S* B# ~, \! U. q$ W
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   . ~! g  y( Z8 \2 g6 n
呢個問題好頭痛。
2 C; l4 i  `( A1 U6 {我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
1 ^! c3 U/ {  z1 K! V5 M0 J6 H* l9 x3 ~( r  q# x
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   ; o8 Q, ?' w2 K5 E
68 , Peach John , Victoria Secret+ _3 o) Z' K& M
我大多數都係呢3間
1 l- w9 \. G" \行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
( l2 O4 i0 G7 N% `呢個問題好頭痛。
7 R& u: {; ^/ U4 h我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
, N9 k" p3 s- A9 M* l2 d

+ p) w+ L0 s) p* A5 [; T% O外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
+ k1 S3 j7 ~& R0 w有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
4 W# B0 R) x! h4 X0 q5 {定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla3 E& v* B' x1 |# c
4 D! {9 r" L) E& a; W) u% A$ X

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   ; {) K  @$ P; D- v8 ]9 }1 _" D, u

; D# v. N2 _4 {" U. w1 u9 K行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
* G" i& L& j/ I7 q* v2 d
( M$ B& h6 l$ BVS我主要買Sport Bra9 f4 E! o% x' x" Y7 R8 [" h
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
' X  f/ g1 {: ?0 H通常只係大中細碼無分Cup Size: ~, ]- {' t; i: e4 Q# n% |! W( `
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
9 l' L+ W& H* `; s- A  N對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
6 F1 X# v+ w# w! \, i5 m咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   ! m: w, R. z6 D! ~' H7 O4 z) w
% H5 I; z7 w7 v, H% ?

, o- K) }. r# P+ XVS我主要買Sport Bra
3 d9 M4 G/ f6 c7 j一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
) X# N- @* N2 v! D2 @  i通常只係大中細碼無分Cup Size5 U* D- N! g2 }  G- e
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇# {* B0 w9 E, d
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身9 \3 I, N, e& R$ s+ S
咁當然...款式就見仁見智
9 J4 g+ ?& k3 H6 M, F. p& o: O$ c$ F+ P3 X
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   1 Z6 d& ]) n( p) e% |. E
$ I& A9 E# c# Y6 m; m$ n

& X( ^" \& \5 o% M其他 bra 呢 ?
3 z- Q( D+ G& S9 s& U
+ b! M- h) ~4 F6 h7 r
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra2 a$ \) }- Z1 W( v) x4 y/ I
有時買左新衫又會買Bra襯衫3 h0 V( ^+ x4 m) `; ~

0 u- {! u8 n% |1 c5 _; j2 S   . e/ d' K6 y. I3 ]' y9 i9 o

/ l% [9 \# s/ K/ S: e5 c# N" I其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
& t' y& T) ~0 D  C9 p* R  V; ?
0 V" ?  ]' t3 Z8 [- C: h# Z4 a8 X
" a* l! s: v8 v) D- |1 e68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra3 t( L4 g  o# I/ s7 w4 ~: W, W& U
有時買左新衫又會買Bra襯衫
% S6 e& [9 _. I& F; ]+ f/ ^3 F& X  c, M: C( z0 J
   * K8 |% y3 C/ i. \% K

" I: f2 q5 T) q% G其實你話其他Bra既意思係指 ?
2 _+ U( i) s5 l1 y' H) ?有個地方一直覺得諷刺# j2 I/ j* `; T6 s
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
! @+ \, H8 }3 O+ _0 O8 Y  q呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d- b/ N1 j: ]" I- o: }
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表     b' h' K8 _6 j* f4 B
$ r) J; J  u! {. J& G( d
有個地方一直覺得諷刺
& o+ j1 y" M9 r68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫9 M+ q8 h3 `: Z! e7 s( J. Y
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d- c) L1 o! P0 C" a  {/ m: z( G
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
2 _0 ]$ c6 k, T4 i
" O% h; ]4 C/ e) b+ z因為講舒服既話一定唔輪到佢, P! Z7 Y' a8 A; w
一日帶足十幾個鐘既就會明2 y9 s0 D* i) L/ F2 X
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
0 g# J1 s) ]! M
/ R3 d+ Z; d! Q; ]& J) W" u" l! t$ V, D- e$ ?: U$ n$ d: B
因為講舒服既話一定唔輪到佢
: X0 |$ e/ ]6 ^& Y1 H  m; q一日帶足十幾個鐘既就會明7 b3 U! J( A, s) Q) c. @' m7 W
佢係勝在平
6 m  \9 v' h! s) g& e+ f托得又唔好,長遠著壞胸 2 C# `+ Z1 J$ W  m! `3 ~1 ]
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   2 l  b/ v4 m8 [3 g$ T; u6 e
) S: Y; _0 m5 `! e/ M
8 t  i8 c9 s, ^/ A7 t
因為講舒服既話一定唔輪到佢7 V+ Y1 A: x2 J+ B& x
一日帶足十幾個鐘既就會明
/ q( O) l" ^8 a, a* k佢係勝在平
: n1 X, X! X: {* Q: h! [, Z$ w4 }" \+ `$ y
是,68 是平的。, S) s9 K/ `$ u% B5 z1 N; }

0 S% P/ ]3 `' y* c- d  D入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD