嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
1 R( L* w0 D3 q" C6 A/ ?* Y# N我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret/ D9 K. C' n( A& a/ p' w. E
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
, Q% Y9 L% Q8 Y  C' Z1 X: d我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
7 m+ I4 u$ _7 B+ Q3 A呢個問題好頭痛。+ M3 K: `. b. y: G  @* H+ K
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
2 ^5 d4 Z0 k  P" x; \

- P  H4 d# H4 t+ v/ H* |外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   6 J" b3 ?  I, V: K
68 , Peach John , Victoria Secret5 g3 Z% {" n: y5 F0 K
我大多數都係呢3間
0 Y( }- F3 ]7 e& i4 T( j8 `8 K
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
6 d( W/ h* Z% K1 c; Y  l呢個問題好頭痛。
6 R4 y! m/ x# h% u1 X我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
: {3 \8 _8 S5 u% Y
2 H( y9 l/ o8 o5 i7 m  J9 v外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
1 Q; W" Z5 {5 f; I( t8 g有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦+ ^8 W7 d+ x( ^$ |/ x( Q' `
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla5 M' d& ]% B5 @; u, \* |: s

$ b/ w  h& V0 f& ?" i[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   2 M8 o) A4 _2 i/ o4 H* A$ ]

2 Q' g' q5 ?& y7 E7 F行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
4 o; i& H7 w+ @. O  U& p9 @& S' Q" [) `  G& X) O0 X" V
VS我主要買Sport Bra
5 _% v: G! c# g" o一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
" T. g2 m8 o5 C! j- g通常只係大中細碼無分Cup Size
$ q, \+ p" B4 CVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇: Q% z8 P; r0 t( o: U; G
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身% y8 V) u! R9 p
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
; _( @/ E7 ?, [$ [, U
3 H) n6 U/ [5 S) C6 H5 `7 d0 I$ `6 H  P1 x" s; j* Z
VS我主要買Sport Bra5 E' d8 R; A. s9 \( p- W
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size( G( j; t' E$ B( P: q# c+ f5 j
通常只係大中細碼無分Cup Size; P, y$ t: D, m5 ?& L& d
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇& j1 M% Q& i- l9 M$ q) ?: W+ d/ n
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身" t# @. h/ k* }* s; p7 @" r
咁當然...款式就見仁見智
* i& L, v- s2 o& E/ H
0 {4 p) j  Y$ [+ E3 H其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
6 g* a  p& D8 e" Z1 n" e$ |& x1 v& ^) V6 z. V

# l- [5 @" M8 @( b其他 bra 呢 ?
9 J7 [- x1 c, Z4 _
4 b2 X& C- m8 G6 w* l0 G68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra3 ]$ `+ _* K2 |! _- h8 i" Z' x
有時買左新衫又會買Bra襯衫
& A" a& p4 ]% B4 w
2 S6 V; k- d0 D) s# q2 h: r  
$ n% h, {, h& l: b! b8 N+ C  d
/ `3 ^) F$ q0 k其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   9 j; X0 `6 @* B: }4 j, a

E- _$ o. P& M$ X, h2 }4 R
3 c* w+ D- @6 x8 D* m68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra3 ]9 P# p' ?, X
有時買左新衫又會買Bra襯衫2 m% _) V5 w$ O. Y
9 }0 \! ~8 u6 l$ A

8 f) `" E( L, L! m/ |0 F, A  ^0 @: }% O; E
其實你話其他Bra既意思係指 ?
3 L2 ]% t( M1 o- |2 o& z! c- u& i有個地方一直覺得諷刺
3 X1 R, }5 F/ ^) Z) }5 Y3 Q68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫: Z6 S# R: J: y6 B% b& ^+ Z! t
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d& Z0 C+ k6 x6 z& L# A
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
& K8 B2 T5 `$ @8 h+ r0 I& a* T' C' D% V' T
有個地方一直覺得諷刺
4 |$ i: |. \# ?68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫8 i" [/ ?" [# s& M6 q% i
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
+ M; L- G" S/ ^  N; v+ ?但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
: [, d; V: r; f, R$ |, {% V) E8 f- w( S3 p, Z3 I
因為講舒服既話一定唔輪到佢/ W3 l+ r( ~& n" u+ H$ y7 j6 @
一日帶足十幾個鐘既就會明
' m# s$ Q3 ?' X0 a: Q佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   / T; Z' E" _8 ^' l# @
& }, s! l2 z3 d5 E
8 j& e, V' K5 l7 Q
因為講舒服既話一定唔輪到佢4 a" q3 j9 C. _. f9 D+ Q: b
一日帶足十幾個鐘既就會明
3 }# |! v# O2 t& f9 C) Q4 ]佢係勝在平
7 ^; I# k. V) P+ o  l
托得又唔好,長遠著壞胸 ' [4 v, f# F9 _7 g5 `' B/ `  u
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   * A0 {, s3 r8 o/ r( |0 L' J

3 P' [+ t  B' {$ w8 q9 L! E! z* l3 D
; a/ {+ W' R3 |; t因為講舒服既話一定唔輪到佢
8 T& {0 D! [2 P/ Q' r一日帶足十幾個鐘既就會明' a; {* [/ r/ W% m
佢係勝在平
% s; ^) R2 C) e' g% S: `) A" m

9 b. F' U5 U2 a" H是,68 是平的。
0 r7 q! i/ U, _% C/ L- |; ?) d4 t0 |
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD