嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
# N9 H; I/ T! |% |9 A& q$ t我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
% B8 m* n6 \9 w6 D3 X( c. S6 T我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。1 w% j( R% y$ Z6 _$ u
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
2 q& S3 E  e5 L, w) w* I- q& p呢個問題好頭痛。4 ~2 \! [, f+ z6 ?# _) I
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
7 K# e; Q1 J: `
3 i! h* [: V% P# G
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   8 p! R3 t$ p' H! b4 j. e) A
68 , Peach John , Victoria Secret& g) n. t. @( W0 A" `7 P. W$ F" ?
我大多數都係呢3間
# N% F8 j4 }  Y7 h% U行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   8 L% d0 V3 k5 F/ G$ t" p3 u& i
呢個問題好頭痛。# \2 p" [+ Q; \
5 j3 z% n  j$ P( F. v# C

+ }- ~# X8 k8 z6 H" d+ f5 o9 t) p外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著2 ?( ^" `/ Y! }
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦6 @1 G; d/ R9 X, O6 ?
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla& e* ^' m& a: a  R
, T; c' ?2 n7 ~7 U1 t" v/ U, r4 J- O

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   " c; N7 l1 G; `" O, a8 W
- I& D& o' S" v2 g& _# d- ?
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
  ~2 |+ x' k9 ^* z+ l5 O- F
/ j" o" d, A& h0 n% X. z/ j" [VS我主要買Sport Bra
- j7 i! g- |7 h. _一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
, x8 ^8 h9 e8 e' K) b8 b通常只係大中細碼無分Cup Size, g# J3 d- A& x7 f+ a: ~
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇- ]( C7 \1 \0 q# [2 I6 o( j
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身5 S0 r$ n$ w. [& O7 b( k8 W, ~. ^1 l
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
* P6 o1 Y2 Z& @$ H: W, f
5 _# r7 @, \1 P0 s5 C, Y& c# F7 g# r$ M/ l% G5 @
VS我主要買Sport Bra
& t. O1 y' E0 E一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
7 Q: m4 \4 @" p9 q: U. C1 y通常只係大中細碼無分Cup Size" }0 X1 ]( ]" W9 @, J  P" V0 C1 U
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇3 V( m7 W. i. {# v0 v
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
$ U$ C4 @2 I9 v# T! v咁當然...款式就見仁見智
9 z3 w' g. h  E4 k& s) A/ q
6 }4 e2 P4 \( r3 b$ d
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
7 p; o  @4 v, h" A' n* A) M$ }" x. d+ Q

7 K) ?& _% k/ k0 b" Y8 }7 f& l其他 bra 呢 ?
( F9 t" f# z5 r( n, X' o
7 ]/ F/ q) W1 Q# I. N' E  \, g/ z68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
* h- n0 S" i" R有時買左新衫又會買Bra襯衫( k& h. v6 i, A; v7 d
/ Q- n# l$ ~; f

7 K) c2 h" {. }/ V( b
/ l) T+ s) G4 \3 Z2 {; L& w其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
' B$ ~: G, J# i; M  c6 x9 b, y! k0 T9 ^, ?: j+ f0 Q- c$ l1 ^, T

' @2 [. C1 ]! V: Z( G( ]68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
3 h3 [% W; Z& F8 ]有時買左新衫又會買Bra襯衫
- s, d2 Y) O: w" R* y; a; e9 s9 t, m3 I* y
   5 N$ v9 i" \7 P( N& `2 G
2 o# h, S& u% x, q! n
其實你話其他Bra既意思係指 ?
& ~  V9 d0 I' }& k& R  m" V9 `+ C5 ?
有個地方一直覺得諷刺+ {& Y! {* A$ W% E$ _
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
1 l' H: S2 h& T7 n# S呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d9 ]3 ]  t' ]& D" x. X. z% Z, s
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   1 {9 e4 j- V7 a, u
8 E: @! n3 {: @  v& g2 v
有個地方一直覺得諷刺
+ C+ y" X, Y, B, t: L: v68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
/ p" t" I/ k- Q7 j+ r: a6 Y呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
' K8 |* @/ s+ ]- k( Y* d但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
) {9 [: ^, h6 M# c
% ^' T( `7 ?8 o9 o3 T: {* m( p因為講舒服既話一定唔輪到佢' O0 B0 Z. V0 w5 Y, z0 [4 ]
一日帶足十幾個鐘既就會明
1 U8 p0 g/ B+ E$ P2 f& C佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
+ V* ]" @& i" g+ a! _, C
' C6 ^" f+ G. d, v1 `7 ~$ v1 {
  H9 j6 f9 F  s# |因為講舒服既話一定唔輪到佢
+ N/ k1 N9 L. c( I) S; h8 u一日帶足十幾個鐘既就會明
4 A6 @+ w9 T9 e! @, c$ Q9 m( ?佢係勝在平
3 B7 j1 Z" E5 o3 A6 S* U; T
托得又唔好,長遠著壞胸
9 k9 r: E4 G" e" o8 \  w所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   1 v% p/ `' I5 ^# T
8 [% y+ a3 e+ ^2 o  s/ b) r
  B7 d; `2 |' I; n# |8 M; A
因為講舒服既話一定唔輪到佢7 q" Y+ g! M5 i# g
一日帶足十幾個鐘既就會明+ ?8 ]# X# r; P5 X, D6 |1 G
佢係勝在平
+ C: L+ y( j/ Z; C- {5 b

; x& S! {( d# c/ i3 f" e5 l是,68 是平的。
& D3 \. c0 K" a( u! T) F; A9 G, s( I, R; h; s1 }1 J
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD