嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身/ Z  ?' f, m1 E5 {' M
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
8 }$ q. n+ ]* \8 E  }5 o我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。0 C+ D0 v+ J* I9 I
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
( E  c' e2 \4 v. r呢個問題好頭痛。4 q) d5 U7 S( j7 O
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
% P; g3 H3 `3 w/ q+ Q/ f
3 V: d: x" }2 E8 `) m8 y8 D3 I) f外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   3 C: q# j  r" u; C- n# B
68 , Peach John , Victoria Secret
5 @$ ]; Z- g% w. X我大多數都係呢3間
+ A6 m9 S5 x! g# U3 U行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
& I  Y, F" e! ~8 p& |8 [+ L呢個問題好頭痛。/ f" b8 y6 H  M7 U
. Z" j7 L+ ]) t1 W5 w, `# _7 z$ s5 p' K+ K$ E8 o( C/ |( Q8 P6 v, y* B
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著# m2 {( n4 k7 F$ |' K  L
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦* Q7 z/ P& a( Q4 s4 W3 I5 K  {' K
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla3 J' R8 e: z3 a( d7 C, ?
: y# d, g* Y0 p5 n

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
. {$ p6 P0 D3 {$ v' s# P0 m/ b3 e  A* g. B
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
% E4 U+ S: D, R% M4 S' h7 l. n& V3 P( \
VS我主要買Sport Bra( v. @8 ]7 ^& |6 E
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
/ L. n. G) X5 ~' j通常只係大中細碼無分Cup Size
1 H8 a: H- {9 B+ \4 O9 {7 W& `VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇4 ?4 d) r1 ?; U
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身- l" s7 X# S* y: b1 N
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
) {; _# G  w3 ^, p  ~: s, k/ B  q
! }0 T/ W6 R9 K; r% s/ {/ q5 ]0 a7 J( t, p7 D# d# m/ ]
VS我主要買Sport Bra. V, n5 @2 J( V1 ~8 u3 [7 @
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size; D8 {3 k3 T; B& Z) ^
通常只係大中細碼無分Cup Size
. `! u* M) H! }/ p+ l" w3 fVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇* P( P/ P/ U6 \7 R" s
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
5 K% V8 Z9 a6 U8 w8 a+ V4 |咁當然...款式就見仁見智
0 s' X+ c; X/ [# f
" h( g" m* H9 ?4 E0 s5 O/ @
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   : o7 ?$ t) K: [6 o3 t
6 n$ R4 M# e9 g4 W' a) `9 a( m
7 `& M1 [) e1 Q% G, e
其他 bra 呢 ?
: w3 ^2 m8 {& \' {. M1 G
% k$ x& l- C& S& D9 @7 z
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra$ F3 m8 d" }$ Q  N
有時買左新衫又會買Bra襯衫5 b5 b7 j6 z- V' j& R0 e
9 _4 y3 n6 f* ]8 K& a& b0 O+ ], n

% X! o  X( k/ o2 z/ R  {8 _' a0 u* e4 u! p# n( L. O
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
3 N! ?1 C0 m% Y5 r: S4 q0 P5 E, ~! W
6 ^) s7 X/ d6 p8 x( o. s. l7 A. v  G
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra( d2 b( }3 l1 j
有時買左新衫又會買Bra襯衫
/ H4 u& f9 q% I0 |' Q5 F, p1 }' s$ j

' l- T; q+ |. X) ]5 a9 ~7 o; {8 u* R$ Z& {
其實你話其他Bra既意思係指 ?
2 L- L) H& z- k* `0 O有個地方一直覺得諷刺( h7 g* L4 l, h, J  z. v
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫2 f! P. N; R2 I! G
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
8 O6 s- n) o3 ?( H但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
' o3 G. p9 \+ F/ M3 B# h( W$ p/ R& V* i$ R8 W# w4 X: E+ y
有個地方一直覺得諷刺
, @  z; S- t& E3 s68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
) S! s( r: S8 L/ z3 n呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d) e. j, T' m  T2 N" y; K
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
+ {8 w+ g+ s/ \! P) J9 T

( k, G* C% \% i/ ]因為講舒服既話一定唔輪到佢, I' V# h3 @3 w+ d/ `6 P
一日帶足十幾個鐘既就會明% U2 j8 `* k6 U* o, f
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
( h- p- ]3 D. v' G/ @% o
3 f; d; P  z# k, ]! _# v8 M4 j
3 E. Y( x) u( Z, w. a因為講舒服既話一定唔輪到佢
) W+ T! |. S6 A+ v/ i6 m! R一日帶足十幾個鐘既就會明  M, Q7 ?( p4 d; I- x9 e2 q
佢係勝在平
1 D* g' c' U+ S8 x) R+ a托得又唔好,長遠著壞胸 - E, h9 z1 x9 x, Z+ x
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
1 E4 s1 k/ q% p2 |- k1 q2 V! r/ {9 s6 E* V( I; Q
. t, Z4 e( K' K  x. u3 e6 I
因為講舒服既話一定唔輪到佢
" @* m9 C1 n+ a9 \一日帶足十幾個鐘既就會明9 w2 u+ H2 R  p. |* U& ^1 g+ s
佢係勝在平
0 p7 l# J4 C* }1 i

+ r, V- h! T2 n! _3 i$ O是,68 是平的。
- c4 B  w8 b/ X/ V2 F: U( {2 L1 u; K; E
" R+ I4 m# d8 ^4 g入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD