嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
  |- z; x4 P. d# l4 \5 A1 k% w我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
# i1 Q# R# J4 l* V: z- G" u& K+ T" X我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
7 G  U, u7 |2 C, e" j; B8 [我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
1 K4 f2 }$ K# P  `" `3 Y6 F8 M呢個問題好頭痛。
- \1 L& |4 {- C: l( ?6 a! z6 d我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
& b. C2 I- Z5 _9 M: _, L

a6 i# t8 \- L外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
$ n$ ?/ S) u- N; U2 }68 , Peach John , Victoria Secret, q6 Y2 ]! n1 s: T8 Q) l
我大多數都係呢3間
, a8 {% M% W- o! d' h/ U行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   + _6 U- ?, ^, d; {* W3 b
呢個問題好頭痛。# R7 Z! w* h+ l: ^
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
$ y( t2 a1 R9 \/ F; H7 u* H1 [

' n0 M$ y3 r% ^9 x4 X) a& ^外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
2 i3 E2 V6 @( u7 k+ P: L* O* b有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦2 Y4 V* |6 i9 W. k, `1 b- L
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
! c  N  t4 X( H( G1 }" l6 R- v4 H8 R" {$ [

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   1 }; I$ \, ^" P7 ^4 D

, T4 l  j1 R% p行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
& c& q+ v, \* V8 s
! ^! c8 u! [8 |' k  SVS我主要買Sport Bra5 |$ M3 p" R. K) K
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
: k, S% U8 Q5 S+ e- U通常只係大中細碼無分Cup Size
4 A0 `9 c) c" m5 T5 A! E- x7 BVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇0 Q* f3 R1 b" g& s3 E( w
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身, `7 K9 y7 @6 L3 A$ e, k$ b9 T9 F+ O
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   & @. @* w4 b* H% J! [
9 }) O4 G; w. z) O3 C8 |& \7 s3 O1 L

0 U; H3 e! d. W$ o8 IVS我主要買Sport Bra& u8 m" B! F3 m$ w
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
; l% ^  I+ i( Y2 j3 |" v通常只係大中細碼無分Cup Size1 b% q2 M- s" L6 A
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇- M" z. A- G* T1 Z6 A! b7 k  @
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身4 b; S" w( ~4 ]8 c. {6 N
咁當然...款式就見仁見智
' H: L2 g! B+ a: [( r: f1 t/ j9 E7 Z6 Y4 j
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
, ~( Z0 q5 ~! {. G  q. f! m- U. R6 m  u5 m( I

. k* l4 D$ z" Q2 w. R0 f. d. H1 _/ I其他 bra 呢 ?
5 x$ Q5 s1 b4 ^1 N0 t" K: ~3 m
) Q4 O+ O) b$ J# d8 Y  T+ Y
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
7 V5 ?8 A3 P9 h. O! F6 p有時買左新衫又會買Bra襯衫( Z6 f8 J- [1 W5 R* p  r/ r) t
: K7 P; Z) z3 r$ o5 S! w
   . g9 b8 P* r9 E! K) p

: \4 I" G$ a% q/ f其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   ; r2 i0 F3 }- N2 g1 R' \) T0 x% a

1 a$ W& \: p- L" f# ]0 ]8 \; f8 ?; w5 u% ~
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
% b5 A! ]2 c5 T8 N7 i/ `6 Q有時買左新衫又會買Bra襯衫
% b5 i5 v  C5 k: W' q& d7 ?  }. P4 M' @5 Y' y

$ @5 ^0 g0 \0 \) `5 Z& ^( p" r7 C2 @9 E" q3 p% m: k4 W
其實你話其他Bra既意思係指 ?
$ m1 s# ^7 v6 n- J
有個地方一直覺得諷刺
8 k; t% ~( B( O. b. g3 e/ m2 ?  f68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫3 D. d1 \) p9 a4 H! O
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d" _4 G( b6 e0 ?9 V! V' g2 y
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
' E" k  \5 W: A: n: A7 L/ y- {0 Z: F; b0 m! _7 ^* j
有個地方一直覺得諷刺
' m7 h3 ~7 q* M' W68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
9 M1 `% @. u9 E' ?1 ]/ _5 {呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
) f6 @: j4 v7 `3 M- _: I但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
4 ]- D! y, B* A+ |  z$ c! B0 {/ c
5 t/ E+ G8 M3 ]2 |因為講舒服既話一定唔輪到佢
2 F9 X6 t. X% Q' K' w* ?一日帶足十幾個鐘既就會明. W* Z# U" `- n
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   0 ]3 i$ p8 ]' H6 v7 J# q
" d/ T- f+ f$ h/ f# \: N
4 U: V6 W" a% w: F: X
因為講舒服既話一定唔輪到佢
: j, e- y% \2 H- M" }一日帶足十幾個鐘既就會明
, A3 `8 s+ x1 A8 L- P( ?; d佢係勝在平
* a# {" @9 ?* P4 a, z- j
托得又唔好,長遠著壞胸
4 V9 l$ C' q8 I3 N  a所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   0 N( V/ B. b1 z" o9 v% E- w

* i( i2 y& X8 M6 A
8 V2 N5 Y& }8 a, A. I因為講舒服既話一定唔輪到佢+ p7 u9 Y+ F& ~. y& Z& K
一日帶足十幾個鐘既就會明% _* E9 ~# i& B: p& ]+ `
佢係勝在平
  ]3 J: `- U" `' f* Y! ?

( ^) ?* E* x1 q# r/ [& s, Q  C( r' x! h是,68 是平的。
9 z! s! H# j2 U0 y7 [; i+ X/ x- P1 m. `: |) n
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD