嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
2 l+ ~9 P# I2 A7 M" O* h$ k' C我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
3 @' K; G5 ^6 [7 F* s; i! e我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
/ i% K3 G: x9 i+ e- p0 }我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   ' `+ h" A( L/ M
呢個問題好頭痛。
6 u  N4 D, M" @! R4 }, l  |我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
# p/ d# A3 c# d5 Z+ X5 s: n* h
% M, B1 M1 t9 o: M) M% P2 |( G; w. E外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
- }4 k2 M, c% H) r4 \- K68 , Peach John , Victoria Secret
; w8 L9 k8 z2 S+ o我大多數都係呢3間
" l# }! q6 G! [, B行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   ' f! ?; O* d: A* E$ f2 t# j
呢個問題好頭痛。
7 S! Z4 ~4 \+ \! z; U0 T( j0 n我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
, \: ^; \/ M) C4 ]% ]6 h# u

3 _6 K  M& ?# B+ f外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著" w3 s1 ~2 u6 a6 N. @8 R) G! Z! @
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦$ x' `# S( w, I3 V, ^
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
1 {. {; J! a+ @% ?8 W2 s% c$ e' O2 e; }3 ^: t* |; e5 f$ z4 P

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   3 `2 G; D% U4 s: c# p% `

: h6 r( c  l# L1 [& d行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
* T7 |. F. Q) L! ?* k( ~4 G2 ~5 ?8 s- R
VS我主要買Sport Bra
" @# y6 j0 N1 d7 H7 h一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size+ K3 \" I, b/ q* d0 Y1 {
通常只係大中細碼無分Cup Size
3 X& B6 |7 ]$ K) }& Z; WVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇, |% d6 ?0 r% O0 M" a
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
5 D, e7 W+ e! A+ j2 H" Q咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
  R1 F( j( F" W4 [; I" Q% @& z* X% Q( A

+ ^- o2 r9 [) U7 m* w  F, KVS我主要買Sport Bra9 g" c& q5 ^& s) j) N/ {: ]9 G
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size1 k+ {! ], d! y6 \; Q9 x* ~
通常只係大中細碼無分Cup Size3 S  a$ }$ S; v: W! n6 k2 Z
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
* R# d2 h: r( f: \& V* H對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身- L- K9 n* f: L
咁當然...款式就見仁見智
3 F7 ]4 G; p. T9 U1 p
/ m: t. s& Y+ d/ q: \% g其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   * ^1 [: N* \3 r* O: O- z' B9 @* m
% p6 n; q$ {4 D2 m/ K: Z/ b2 Y
' a2 X- U/ g3 N' T; b, |4 j
其他 bra 呢 ?
5 c0 ~& n4 {* Y, a6 s. s# i. l; E4 g% a* W
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
+ ?$ ?7 v4 o8 D* l" E7 \有時買左新衫又會買Bra襯衫# @" N8 f* }" v  b# A

4 ]/ V% q7 d# K3 K3 J  
: q& q5 a  _7 G# T0 m6 l( Z5 n  S4 n. ^
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
+ {( L$ E1 G/ r
& I( J! S; H8 ^/ n2 p- G6 L, w; E( ~+ N  ^$ V
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
4 ^7 O2 I: a' e9 }) d9 L) O有時買左新衫又會買Bra襯衫* A/ D/ z2 Y& c; r
0 y& p* b' q! [! Z' V& m2 n4 ~
   3 l; {5 D- s2 S: t  J8 N
2 f: d3 a* N, u& _
其實你話其他Bra既意思係指 ?
( W( ~& u6 L2 Q9 y5 w) b: R! d( a
有個地方一直覺得諷刺
: _7 _+ b4 o0 Z68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
3 R" `1 _7 t9 @2 C, P0 F# W呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
6 L4 i; ]3 J6 u- G但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   " B6 Y8 ?# [8 F% m+ c& ^

+ x/ F5 J) G! S3 \4 e有個地方一直覺得諷刺" w! G2 _! d" b7 J# E: _# m
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
# d8 b2 O1 }0 v8 U呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d. u' ]3 p1 Z8 |' _
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
  l6 F% x( _3 ~2 S1 V1 g6 o5 S0 K+ O9 o( T. V; g* D; G
因為講舒服既話一定唔輪到佢. }5 Z# W, M$ s% \  V4 {6 D" H* ^
一日帶足十幾個鐘既就會明( Z8 w) a; _/ C: ^; i
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
* Z# u$ o3 |. w7 s0 V) L% \( z+ k- S7 M& g: z+ U
7 r4 U5 v/ I. n+ x
因為講舒服既話一定唔輪到佢4 T! X. O  M* t  d
一日帶足十幾個鐘既就會明
6 H+ Y8 V, b, `& S# X& s  f佢係勝在平
8 }$ M. U8 V4 P# Y
托得又唔好,長遠著壞胸 2 g! Y% D4 c/ O3 ~, }" @
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   & y5 P) K7 L/ M! W- S7 c

! t+ X+ o5 w8 j! u/ v5 K4 q! u+ L: `# V* Q3 @
因為講舒服既話一定唔輪到佢9 o( b9 Q9 s: W
一日帶足十幾個鐘既就會明
& C1 E% h" n8 W5 K' e8 N佢係勝在平
$ L+ Y7 P8 u/ V6 h7 T
9 Y/ Y+ _+ P' Q, g3 }是,68 是平的。
( }. O  B2 I3 p) J# e/ j
; a3 ~4 c! D; {/ E6 k入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD