嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

speedo fastskin

speedo fastskin

近來買咗一堆賽衣,超緊啊,真係要三個字先著到上身
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三個字著一件定全部?

難穿令人卻步,去洗手間係另一個問題

好貼身。! Q. T! I$ g, A/ o: ]- |

0 X6 k. b! L& j3 W著上身,看看。
享受 一分一秒的 CD

Please show how the look of wearing it

引用:
原帖由 wammaw 於 2019-2-26 23:48 發表   
4 r  Q9 d9 F2 I" o三個字著一件定全部?
. K0 C6 K5 q# e- h
三個字著一件啊。。。

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-2-27 01:12 發表   6 C5 ?; n1 b. [5 X. R! L
難穿令人卻步,去洗手間係另一個問題
+ |* j0 @; c4 c; H$ g其實最可惜係除低去廁所時就無貼身舒服感覺,但係其實泳衣緊會無尿

引用:
原帖由 wammaw 於 2019-2-26 23:48 發表   2 c; ~! t. s  n" W- v, x5 {
三個字著一件定全部?
& l7 T: v; r6 m3 K' z( G) N' o  F* q6 ]+ S
係指身材似“三”呢個字咁正

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-2-26 23:13 發表   
& `1 i$ w3 x$ _, H* K  l% o近來買咗一堆賽衣,超緊啊,真係要三個字先著到上身
% ~. C" a" Q# _# C9 a: F  B. K5 R) T9 h$ e% H$ M# _: k
穿著一看啦⋯⋯

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-2-27 09:39 發表   4 p( M$ k: q3 g2 f
, u; g; z' s" I. S
三個字著一件啊。。。
4 D: x  |# R1 K. ]7 c' L. Y: F
三個字,是指 15 分鐘 ?
享受 一分一秒的 CD

穿上晒图

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-27 18:04 發表   
7 H7 E* k& }3 ~  ]: {+ K8 l0 D4 \$ g' y' z) `
( N" ~, W/ C* \( Q9 n9 r
三個字,是指 15 分鐘 ?
3 C7 l& X* f( s9 p0 s9 H4 P- @係啊,由學界至到奧運啲女仔都係要咁著

你會唔會每晚訓覺都著

引用:
原帖由 michaelyip 於 2019-2-28 03:17 發表   0 d9 [8 x! c# Z5 P
你會唔會每晚訓覺都著
3 ^" B6 ^  m- ]1 k% i啱啱瞓覺著咗7個鍾,好緊好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-2-27 19:20 發表   ! E$ x1 O% A' m5 C: }8 x$ ~& a
1 y: Y) b+ @1 l' i9 y% S' O; ]
係啊,由學界至到奧運啲女仔都係要咁著
: @) L8 G; [$ Z6 t$ }' r6 r9 a  c# W
4 {/ g. X' z' N6 h1 |
所以,女運動員,著了都幾露點。下體又現。
享受 一分一秒的 CD

這些式泳裝還是韻律衣呢

回復 16# 夏天 的帖子

比賽用泳衣

很吸引,小妹也很久沒上來了

要用格布穿才快

引用:
原帖由 ka228 於 2019-3-2 16:04 發表   : z$ q6 V/ z( y# F9 @
要用格布穿才快
: L- Z$ T/ A* N( y% G% M著過幾次就知道技巧著快咗,但係如果入面再著衫就著唔落