嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。5 c/ ], |3 }$ n8 b; B$ V
0 C, {( T5 e8 l% r1 d
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html7 p8 m/ O; @) @; i* c' W

# {# }2 t5 B# I+ {. `* s
# a- R/ c% A9 t2 h( Z- w/ N
- \/ c1 G& ?' J2 h: R9 q當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html% c0 Y) V9 `  z7 C  q
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

/ E% C8 n: F. Y. s3 S1 ?- x& n/ D原來本身是CL設計的老款式
/ w" _+ c0 Y/ Z7 L2 [
6 Y$ W/ a3 b+ ]個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷- h5 u) G3 L% |$ j3 L; j7 i

; O  H( ]+ O' |  g/ l, R* t, V
+ @. _" s% e$ C[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
! ?- T( x5 e8 q* C
+ G0 X6 [& B8 @+ Q8 o4 @' ^快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   , l) K( ~' G9 e% ^' U1 |5 [
穿上圖呢!!??
1 v. L& s( }- j( \
3 T& U' e$ C/ w6 u) q" ]5 W
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   
# \# H0 I- W& I, l* G13cm 7 I5 f5 m! T. k2 H6 x8 z* `
6 `4 i" t% I- x( u" N
快去看看有無穿上圖....
+ W8 q$ F4 Z2 \; m# t

- y$ n5 o; o) n( e4 t# d暫時只有一張試穿圖
2 Y' i0 E' F( \" Y/ |& Q  J! }' Q( V( D3 P6 r
: U. H. i; W2 z  v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

0 P& C! q- n: v4 E0 A" Z
& |3 }! l7 P8 U! b- j$ a2 R
妳著得很好看
+ M3 V* H' F( h$ _幾銀?" \- u* g, t+ u+ `1 ]

) X" c$ \& R7 P, _8 ?7 q* X9 s[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post 1 A9 j1 p4 I0 P6 T+ f
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
1 u0 k) w& J/ U/ P1 n$ ]當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份, d% p9 m) [  S! d3 N* C
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
; x: x* X$ `3 N0 Y不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
- p4 p4 ^; l0 P6 b/ `8 N  W/ ]8 B7 R% H2 u: u( J, A; }8 w1 O) `4 H
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   5 ~* Q4 o* w8 e& i  n+ z) W
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
0 P# u$ `; L* A
& S( w$ g' `0 S) d/ m3 m8 b; g4 H& S7 Y8 b, A
4 ]  Y7 E3 t) |
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
& \- v, x8 ~! ]: w3 y
6 x! K9 M9 F* Q$ u我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
7 B' K! H+ @5 K) M1 [4 d之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
9 p" }3 Y8 K, d* y+ T: }! ~
' h5 j# i1 H# i3 g* t4 V, @  \8 v1 W; p* N% l

! {# ^) A0 V5 S% o2 L當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
" W! z* [2 g4 P

) o' b: N, G7 ?6 G9 |很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
1 m+ X& i/ L8 v/ @5 w姐姐多謝你宣傳我個post
2 J- J3 D8 ?; P! y1 m3 Y& U; O  N好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
. u8 ]. c7 k, m當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份& L, e6 y2 \4 f4 \: ?* \+ {
我都係鍾意嗰少少透明8 R8 U) ]8 c$ n
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長+ ~0 a1 K) y, T9 X
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了1 s. o& n) K; W+ F! P6 R( [1 V& f
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服: q. ~/ f. [! o8 _) E  s
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
) W/ {( z: y. p& [1 J! M7 `1 ?8 ?4 q( W
3 K8 A8 J6 p: y/ ~7 {0 w+ _
) ^! Z, T1 ?! u7 P6 [6 x7 r
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。7 Z- b. x% A. I/ j- z; A$ _

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
! E1 T( [, ^) t7 |+ z" {* A8 J( f
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享